Περιφέρεια Στερεάς:Oρκίστηκε νέο μέλος του ΠΣ ο Σπύρος Νικολάου στην θέση του Χ.Σανιδά

08 Απρ. 2020 / 09:23 08 Απρ. 2020 / 09:38 (upd)

Ενώπιον του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανού έγινε σήμερα, Τετάρτη 8 Απριλίου, η ορκωμοσία του Περιφερειακού Συμβούλου Στερεάς Ελλάδας από την Παράταξη «Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας» κ. Σπύρου Νικολάου.

 Ο Περιφερειάρχης κ. Φάνης Σπανός καλωσόρισε τον κ. Νικολάου στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Στερεάς Ελλάδας και δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζω με χαρά το Σπύρο Νικολάου ως νέο μέλος του Περιφερειακού μας Συμβουλίου. Είμαι βέβαιος ότι η πολυετής εμπειρία του στις Ένοπλες Δυνάμεις και την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ειδικά η παραγωγική του πορεία ως Δήμαρχος Θηβαίων, αποτελούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για μια εξίσου δημιουργική θητεία στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Ευχαριστώ ακόμη το συνεργάτη και φίλο Χάρη Σανιδά, για τη σημαντική προσφορά του στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, από όποια θέση την υπηρέτησε».

 Ο κ. Σπύρος Νικολάου είναι Αντιστράτηγος ε.α. με καταγωγή από τη Θήβα. Την περίοδο 2007-2010 διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος και στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 εκλέχτηκε ο πρώτος Δήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων. Επανεκλέχθηκε Δήμαρχος στις εκλογές του Μαΐου 2014. Το 2019 έθεσε υποψηφιότητα στις Περιφερειακές Εκλογές με το συνδυασμό «Επιμένουμε στην Καρδιά της Ελλάδας»

Θυμίζουμε πως πριν λίγες μέρες πριν είχε παραιτηθεί απο την θέση του Περιφερειακού συμβούλου για προσωπικούς λόγους ο  Χαράλαμπος Σανιδάς.

Τότε ο ίδιος για την παραίτησή του έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω για την καθολική στήριξή σας στην αυτοδιοικητική μου πορεία.

Βρίσκομαι σήμερα στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω την αποχώρησή μου ως περιφερειακός σύμβουλος για προσωπικούς λόγους. Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό καθώς και το περιφερειακό συμβούλιο για την αγαστή συνεργασία μας.»

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message