Παραμένει σε επιφυλακή και επιχειρησιακή ετοιμότητα ο Δήμος Καρπενησίου για την κακοκαιρία

24 Φεβ. 2019 / 07:48 24 Φεβ. 2019 / 09:10 (upd)

Σε επιφυλακή θα παραμείνουν και τις επόμενες ώρες οι υπηρεσίες του δήμου Καρπενησίου λόγω των χιονοπτώσεων που σημειώθηκαν το διήμερο αλλά και των χαμηλών θερμοκρασιών που προκάλεσε η κακοκαιρία "Ωκεανίς".

Η κυκλοφορία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης διεξάγεται με προσοχή και με την χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων με μικροπροβλήματα να παρατηρούνται στα στενά με τα συνεργεία του δήμου να έχουν ρίξει αλάτι στους κεντρικούς οδικούς άξονες, .Τα σχολεία αύριο, όπως σας ενημερώσαμε ,θα είναι κλειστά σε όλο τον δήμο με τους παιδικούς σταθμούς ωστόσο ανοικτούς αύριο Δευτέρα.

Κινητοποίηση υπήρξε σε όλες τις υπηρεσίες όταν δημότης στον Ξηριά έσπασε το πόδι τους και έπρεπε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.Άμεσα μηχανήματα του δήμου έδωσαν πρόσβαση στο ΕΚΑΒ ώστε να γίνει η διακομιδή του τραυματία.

Ελεγχόμενη χαρακτηρίζει την κατάσταση στο VimaPoliti.gr ο δήμαρχος Kαρπενησίου Νίκος Σουλιώτης , τονίζοντας πως όλοι οι άξονες είναι ανοιχτοί και προσβάσιμοι ,απευθύνοντας ωστόσο έκκληση στους οδηγούς και στους δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους λόγω και της παγωνιάς.Ο δήμαρχος τονίζει ότι οι υπηρεσίες θα παραμείνουν σε επιφυλακή και κατά τη διάρκεια της νύχτας για το ενδεχόμενο  παγετού.

Οι δρόμοι με προβλήματα κυκλοφορίας 

Σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς , διακοπή κυκλοφορίας υπάρχει στους εξής δρόμους: 

 Π.Ε.Ο. Καρπενησίου – Λαμίας (από 8η χ/θ έως 12η χ/θ – Ράχη Τυμφρηστού).

 Επ.Ο. Καρπενησίου-Χιονοδρομικού Κέντρου (από 3η χ/θ έως 13η χ/θ).

 Επ.Ο. Καρπενησίου-Φουρνά (από 12η χ/θ έως 22η χ/θ – θέση «ΒΡΑΧΟΣ»).

 Επ.Ο. Καρπενησίου-Καρδίτσας (από 35η χ/θ έως 40η χ/θ – θέση «ΖΑΧΑΡΑΚΙ»).

 Επ.Ο. Καρπενησίου-Κρικέλου (από 12η χ/θ έως 20η χ/θ).

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message