Γέμισε μηχανές το Καρπενήσι.Πλούσιο θέαμα στο ετήσιο ραντεβού φίλων μοτοσυκλέτας

20 Ιουν. 2018 / 10:51 20 Ιουν. 2018 / 11:20 (upd)

Ένα όμορφο θέμα πρόσφεραν στους κατοίκους του Καρπενησίου εκατοντάδες μοτοσυκλετιστές απο 17 λέσχες της χώρας ,κατα την πραγματοποίηση του ετήσιου ραντεβού τους.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε και άλλες δράσεις , όπως κυνήγι θησαυρού, ασφάλτινες αλλά και χωμάτινες  διαδρομές, καλλιστεία μοτοσυκλέτας αλλά και ένα καταπληκτικό θέαμα επίδειξης trial από τον Λευτέρη Πίππο, πρωταθλητή ταχύτητας και trial.

Σκοπός του ανταμώματος δεν ήταν μόνο η ψυχαγωγία, καθώς τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν μοιράστηκαν σε δύο τοπικούς μας συλλόγους, τον Σύλλογο Γονέων ΑΜΕΑ Π.Ε.Ευρυτανίας και στο Σύλλογο Συν στον άνθρωπο.

Γκρίνιες για ελλιπή ασφάλεια των θεατών

Ωστόσο σύμφωνα και με μηνύματα αναγνωστών που παραβρέθηκαν στην κεντρική πλατεία κατα την επίδειξη trial,aαρνητική εντύπωση και γκρίνιες προκάλεσε η ελλιπής ασφάλεια όσων παρακολουθούσαν το θέαμα αφού όπως τονίζουν η επίδειξη έγινε χωρίς προστατευτικά και με δεκάδες θεατές ,και δει μικρά παιδιά,σε απόσταση αναπνοής απο τις μηχανές.

Σίγουρα βλέποντας και τις εικόνες με τους θεατές να ..ακουμπούν τις εξατμίσεις των μηχανών ,όσο και να κάνουμε με επαγγελματίες του είδους,η επίδειξη ή θα μπορούσε να γίνει σε άλλο σημείο ή να εξασφαλίζονταν με προστατευτικά γύρω απο την επίδειξη η επαρκής ασφάλεια των θεατών. 

Η ανακοίνωση του δήμου

Ένα πλούσιο σε θέαμα τριήμερο, από τις 15-17 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας με το 2ο Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας, μια συνδιοργάνωση 17 Λεσχών με τον Δήμο Καρπενησίου και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Το Καρπενήσι γέμισε μοτοσυκλετιστές από 17 λέσχες από όλη την Ελλάδα, που έδωσαν το ετήσιο ραντεβού τους εδώ και σε εμάς την ευκαιρία να θαυμάσουμε από κοντά διάφορα μοντέλα μοτοσυκλέτας και να διασκεδάσουμε την Παρασκευή με την καταπληκτική συναυλία του Γιώργου Νικηφόρου Ζερβάκη και το Σάββατο με τις πανέμορφες φωνές της Τάνιας Κικίδη και της Αθηνάς Κοντοδήμα.

Νωρίτερα το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν χαιρετισμοί από τον Αντιδήμαρχο κ. Ταξιάρχη Κουτρομάνο και την Περιφερειακή Σύμβουλο κ. Κατερίνα Καλαντζή, όπου τους απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες από τους διοργανωτές της εκδήλωσης.  Σκοπός του ανταμώματος δεν ήταν μόνο η ψυχαγωγία, καθώς τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν μοιράστηκαν σε δύο τοπικούς μας συλλόγους, τον Σύλλογο Γονέων ΑΜΕΑ Π.Ε.Ευρυτανίας και στο Σύλλογο Συν στον άνθρωπο, όπου οι Σύλλογοι με τη σειρά τους για να τους ευχαριστήσουν τους χάρισαν αναμνηστικές ξύλινες πλακέτες και εικόνες.  

Το πρόγραμμα φυσικά περιελάμβανε και άλλες δράσεις για τους φίλους της μοτοσυκλέτας, όπως κυνήγι θησαυρού, ασφάλτινες αλλά και χωμάτινες  διαδρομές, καλλιστεία μοτοσυκλέτας αλλά και ένα καταπληκτικό θέαμα επίδειξης trial από τον Λευτέρη Πίππο, πρωταθλητή ταχύτητας και trial.

Ευχαριστούμε πολύ τις λέσχες που επέλεξαν τον τόπο μας για το αντάμωμά τους, την Αστυνομική Διεύθυνση Καρπενησίου, το ΕΚΑΒ, την ΑΛΑΚ και όλο το προσωπικό του Δήμου μας για την πολύτιμη βοήθειά τους. Συγχαρητήρια στους διοργανώτες. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο αντάμωμα!

 Φωτογραφία του χρήστη Δήμος Καρπενησίου - Municipality of Karpenissi.

Φωτογραφία του χρήστη Δήμος Καρπενησίου - Municipality of Karpenissi.

Φωτογραφία του χρήστη Δήμος Καρπενησίου - Municipality of Karpenissi.

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου Γιάννα Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018 13:01 δημοσιεύθηκε από Γιάννα

    Όμορφο θέαμα σε λάθος τόπο.Μεγάλο λάθος της δημοτικής αρχής.Μηχανες δίπλα σε παιδάκια και οι Δήμαρχος-Αντιδήμαρχοι σε τρελή χαρά!!

    Aναφορά

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message