Καρπενήσι:Παρελήφθη το νέο λεωφορείο δωρεά του ίδρυμα Νιάρχος για ΑμεΑ(Φώτο)

12 Σεπ. 2017 / 06:48

Με μεγάλη χαρά και πολύ συγκίνηση έγινε  η παραλαβή του λεωφορείου δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στον Δήμο Καρπενησίου, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου. Η προσπάθεια ξεκίνησε από το 2013 με πρωτοβουλία του τότε δημάρχου κ. Μπακογιάννη και μετά από προφορικές και δια ζώσης συναντήσεις εργασίας με εκπροσώπους του Ιδρύματος , υποβλήθηκε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος αίτημα χρηματοδότησης από τον Δήμο Καρπενησίου , με φορέα υλοποίησης το Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων Α.με.Α ΠΕ Ευρυτανίας. Σήμερα το λεωφορείο ανήκει στο Δήμο Καρπενησίου , με δεσμευτικό όρο να εξυπηρετεί τις ανάγκες μετακίνησης των ατόμων με αναπηρίες των δομών και όλων των δημοτών. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Σουλιώτης , ο οποίος τόνισε την σημαντική αυτή προσφορά και  την άριστη συνεργασία που υπήρχε με το Ιδρύμα Σταύρος Νιάρχος για την υλοποίησή της  και απένειμε  τιμητική πλακέτα στους εκπροσώπους του.  

Επίσης , την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Γεώργιος , ο οποίος έκανε και τον αγιασμό του λεωφορείου , ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας κ. Τασιός , Περιφερειακοί Σύμβουλοι ,ο Πρόεδρος του ΔΣ ,  Αντιδήμαρχοι, η Γενική Γραμματέας , Δημοτικοί Σύμβουλοι και η  Πρόεδρος του Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων Α.με.Α ΠΕ Ευρυτανίας κ. Κριπάση – Μπάρκα  , η οποία αφιέρωσε  την εκδήλωση  στα παιδιά με αναπηρίες. 

Τέλος , ευχαριστήρια και αναμνηστικά δώρα δόθηκαν από τα παιδιά του ειδικού  σχολείου  και των δομών  στους  εκπροσώπους του Ιδρύματος. Ευχή όλων μας είναι  το λεωφορείο να κάνει πολλά χιλιόμετρα μεταφέροντας τα άτομα με αναπηρίες βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα της ζωής τους . ΔΤ

Φωτογραφία του χρήστη Δήμος Καρπενησίου - Municipality of Karpenissi.

Φωτογραφία του χρήστη Δήμος Καρπενησίου - Municipality of Karpenissi.

 

 

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message