Φθιώτιδα: Διέρρηξαν το σπίτι γιατρού που έχει πεθάνει-Tα σενάρια για θαμμένο «θησαυρό»

10 Απρ. 2024 / 09:47

Χρυσοθήρες εισέβαλαν στο σπίτι γιατρού στην Σπερχειάδα. Ο γιατρός πέθανε πριν από καιρό, ωστόσο οι ιστορίες σχετικά με την περιουσία του δίνουν και παίρνουν σε ολόκληρη την Φθιώτιδα.

Αφορμή στάθηκε ένα περιστατικό διάρρηξης στο πατρικό σπίτι του γιατρού. Το πρωί της Δευτέρας (8/4) ο άνθρωπος που συντηρεί το σπίτι για λογαριασμό της οικογένειας – που δεν μένει στην περιοχή – βρήκε έναν βοηθητικό χώρο παραβιασμένο και μια μεγάλη φρεσκοσκαμμένη τρύπα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, lamiareport.gr.

Από τη στιγμή που δεν έκλεψαν κάτι, πυροδοτήθηκαν σενάρια που παραπέμπουν στη γνωστή ταινία «Ο θησαυρός του μακαρίτη».

Κάποιοι είπαν για θαμμένες λίρες, άλλοι για μετρητά τα οποία ο άγνωστος ή οι άγνωστοι δράστες γνώριζαν ότι είχε ο γιατρός και έψαξαν να τα βρουν.

Βέβαια, πριν από το περιστατικό της διάρρηξης κανείς δεν γνώριζε, ούτε είχε ασχοληθεί με το  «πόθεν έσχες» του συγχωριανού τους, αλλά όπως σημείωσε με νόημα κάτοικος της περιοχής, «οι άγνωστοι σίγουρα δεν έσκαψαν για να βρουν νερό».

 

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message