Ευρυτανία:Γεωργαλή,Γραβιάς και Ντόκας οι υποψήφιοι της "Πατρίδα μας η Στερεά" του Λ.Αποστολίδη

04 Σεπ. 2023 / 10:49 04 Σεπ. 2023 / 10:58 (upd)

«Καταθέσαμε το ψηφοδέλτιο της δημοκρατικής παράταξης που θεσμοθέτησε το θεσμό της περιφερειακής Αυτοδιοίκησης. Απέναντι στη συντήρηση και την καθυστέρηση η παραταξη μας, «Πατρίδα μας η Στερεά» επισημαίνει και θα αγωνισθεί για νέες μεγάλες θεσμικές αλλαγές  στην Περιφέρεια.

Για να αποκατασταθεί η ιστορική, γεωγραφική, οικονομική και πολιτισμική ταυτότητα της Ρουμελης και της Στερεάς Ελλάδας. Πρωταρχικό μέλημα ο άνθρωπος και η ανάγκες του. Η αγοραστική δύναμη αποτελεί το βασικό παράγοντα της ποιότητας ζωης.

Για αυτές τις προτεραιότητες με συγκεκριμένο πλαίσιο αρχών και αξιών και με το αναπτυξιακό μας πρόγραμμα δεκαετίας: «Στερεά 2033» θα αγωνισθούμε μαζί με τους υποψυφιους και όλους τους πολίτες της Στερεάς.

Πάμε μπροστά δυναμικά με πρόγραμμα και όραμα να αλλάξουμε σελίδα.Η Στερεά να πάρει τη θέση που της αξίζει και οι πολίτες να ζήσουν σε καλύτερες μέρες. Ευχαριστώ θερμά τους υποψηφίους που μπήκαν με όρεξη και όραμα  να αγωνισθούμε για ένα καλύτερο αυριο του τόπου μας» ..τονίζει στην ανακοινωσή του ο Λουκάς Αποστολίδης

Στην Ευρυτανία οι υποψήφιοι του συνδυασμού θα είναι οι:

Γεωργαλή ΑναστασίαΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

Γραβιάς ΙωάννηςΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Ντόκας ΣωτήριοςΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2023 16:44 δημοσιεύθηκε από ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ

    Μωραίνει κύριος ον βούλεται απολέσει ή χέστηκε η φοράδα στ αλώνι

    Aναφορά

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message