ΣΥΡΙΖΑ Ευρυτανίας:Αυξημένη συμμετοχή στις εκλογές συνέδρων-Όλα τα ονόματα που θα βρεθούν στο 3ο συνέδριο

06 Απρ. 2022 / 03:37 06 Απρ. 2022 / 03:48 (upd)

Ικανοποίηση υπάρχει στην κομματική οργάνωση Ευρυτανίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, από την υψηλή προσέλευση των μελών στις διήμερες εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη συνέδρων για το 3ο Συνέδριο του κόμματος.

Στην επιστολή τους προς το "VP" αναφέρουν:

"Στο δρόμο προς το  3ο Συνέδριο 

Οι οργανώσεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. του Νομού μας ολοκλήρωσαν τις διαδικασίες για εκλογή αντιπροσώπων  που αποτελεί την κορύφωση των διαδικασιών προς το 3ο Συνέδριο.

Το  Συνέδριό μας φιλοδοξούμε να ανοίξει το δρόμο  για μια νέα αρχή με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή. ‘Ένα Συνέδριο που θα καταστήσει τον ΣΥΡΙΖΑ πιο μαζικό, ανανεωμένο, ελκυστικό, σύγχρονο κόμμα της Αριστεράς ικανό να εμπνεύσει την κοινωνία,  μεταξύ των άλλων για :

- για την αντιμετώπιση των νέων προκλήσεων 

- για την μεγάλη ανατροπή 

- για τη νίκη στις ερχόμενες εκλογές 

 Να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία και να της δώσουμε τον πρώτο λόγο.

Η συμμετοχή των μελών στην εκλογική διαδικασία ξεπέρασε το 80% και στις δύο Οργανώσεις ( Αγράφων και Καρπενησίου ). Οι σύνεδροι που εκλέχθηκαν  με αλφαβητική σειρά ειναι :

Ο.Μ. Καρπενησίου

Βεντούρη Μαρία ,Καραθάνος Κώστας ,Μπερμπερής Μωυσής ,Μπίκας Κώστας ,Σκαρπής Γιάννης  και επιλαχόντες : Γιαννιώτης Βαγγέλης  Γκρίζης Βαγγέλης

Ο.Μ. Αγράφων : Ξυραφάκης Γιώργος "

 

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message