Αμφιλοχία:Eντοπίστηκε νεκρός ο 30χρονος μουσικός Τάσος Κόπανος

01 Σεπ. 2021 / 10:44 01 Σεπ. 2021 / 10:47 (upd)

Τα ίχνη του 30χρονου Τάσου Κόπανου είχαν χαθεί από το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, όταν μπουρίνι είχε χτυπήσει την περιοχή του Μενιδίου Αμφιλοχίας

Τραγική κατάληξη είχαν οι αναζητήσεις για την ανεύρεση του 30χρονου Τάσου Κόπανου, ο οποίος είχε εξαφανιστεί κατά τη διάρκεια της ξαφνικής κακοκαιρίας της Πέμπτης 26 Αυγούστου, ενώ είχε πάει για ψάρεμα με έναν φίλο του, στη θαλάσσια περιοχή του Μενιδίου του Δήμου Αμφιλοχίας.

Τις προηγούμενες ημέρες βρίσκονταν σε εξέλιξη έρευνες από το Λιμενικό, όπως και εθελοντικά από ψαράδες και από ιδιοκτήτες drones, ενώ στις έρευνες τις πρώτες ημέρες συμμετείχαν και άλλα εναέρια μέσα όπως το ελικόπτερο της Πολιτικής Προστασίας και αεροπλάνο της Αερολέσχης Πρέβεζας.

Δυστυχώς το πρωί της Τετάρτης 1ης Σεπτεμβρίου ο 30χρονος εντοπίστηκε νεκρός από επαγγελματία ψαρά, σε όρμο που βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων από το λιμάνι του Μενιδίου σύμφωνα με το Karvasaras.gr

 

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message