Ευρυτάνας καρδιολόγος προσφέρει το επίδομα των 600 ευρώ στον αγώνα κατά της πανδημίας

29 Μαρ. 2020 / 01:10 29 Μαρ. 2020 / 01:27 (upd)

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε ο γνωστός Καρδιολόγος κ.Ιωάννης Τσιαντής.

Ο Ευρυτανικής καταγωγής (Χελιδόνα) γιατρός με μια λιτή ανακοίνωση στην προσωπική του σελίδα στο fb,αποποιείται το επίδομα 600 ευρώ που ανακοίνωσε η κυβέρνηση πρόσφατα για 166.000 επιστήμονες – γιατρούς, μηχανικούς, οικονομολόγους, εκπαιδευτικούς και ερευνητές στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση των συνεπειών από την κρίση του κορωνοϊού.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα ακόλουθα:

"Η ατομική μου ευθύνη ως πολίτη και ως ιατρού, μου επιβάλλει να αρνηθώ τη συμμετοχή μου στο επίδομα επιμόρφωσης των 600 ευρώ για μη απαραίτητα σεμινάρια για τον internet explorer. Εξουσιοδοτώ το Υπουργείο να διαθέσει το ποσό που μου αντιστοιχεί, στην ενίσχυση του αγώνα των υγειονομικών και των Νοσοκομείων της χώρας, στον αγώνα κατά της πανδημίας.

#COVID19

 Είμαστε πολλοί!!!

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message