Απαγόρευση κυκλοφορίας στα δάση της Ευρυτανίας λόγω της αντιπυρικής περιόδου

28 Ιουλ. 2018 / 12:55 28 Ιουλ. 2018 / 01:08 (upd)

Απαγόρευση κυκλοφορίας τις νυχτερινές ώρες σε δασικές περιοχές της Ευρυτανίας, λόγω της αντιπυρικής περιόδου, αποφάσισε ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας κ.Αριστείδης Τασιός μετά και την συνεδρίαση του Συντονιστικού οργάνου .

Όπως αναφέρει σε σχετική απόφαση ο Αντιπεριφερειάρχης ,που εστάλει προχθές σε δήμους και φορείς του νομού, απαγορεύεται η κυκλοφορία οχηµάτων και η παραµονή εκδροµέων σε όλες τις δασικές περιοχές και τα περιαστικά δάση της Ευρυτανίας , σε όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου 2018, τις ημέρες που υπάρχει κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς µε δείκτη επικινδυνότητας 4 και 5, απο ώρα 12 βραδινή της τρέχουσας εως και 12 βραδινή την επόμενη ημέρα.

 Εξαιρούνται του µέτρου της απαγόρευσης κάτοικοι και κτηνοτρόφοι που διαµένουν ή δραστηριοποιούνται σε συγκεκριµένες θέσεις εντός των ανωτέρω δασικών συµπλεγµάτων καθώς και οι έχοντες ειδική άδεια του ∆ασαρχείου της περιοχής.

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message