Καρπενήσι:Ναρκωτικά-ντιλίβερι με ΚΤΕΛ και κούριερ στη μισή Ελλάδα!

13 Μαϊ. 2017 / 11:41 20 Μαϊ. 2017 / 03:13 (upd)

Απαιτήθηκε πολύμηνη έρευνα της Ασφάλειας Καρπενησίου

Στη μισή Ελλάδα είχε απλώσει τα δίχτυα της η πολυμελής εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ηρωίνη και χασίς από τους τελευταίους τρεις μήνες του 2016 με έδρα το Καρπενήσι. Οι ποσότητες των ναρκωτικών έφευγαν από την πόλη σε ασυνόδευτα δέματα με λεωφορεία του ΚΤΕΛ Ευρυτανίας ή μέσω εταιρειών courier με προορισμό περιοχές της Αθήνας και της Λακωνίας!

Για να εξαρθρωθεί η οργάνωση, απαιτήθηκε πολύμηνη έρευνα από τους άνδρες της Ασφαλείας Καρπενησίου από την οποία «χαρτογραφήκε» η δομή της και εντοπίστηκαν τα μέλη της. Έτσι, με μια ευρείας κλίμακας επιχείρηση, συνελήφθησαν εννέα μέλη της σπείρας ηλικίας 21 ως 37 χρόνων στην Αθήνα, τη Λευκάδα και την Καστοριά και άλλα δυο αναζητούνται! Μεταξύ των συλληφθέντων, είναι και τα ηγετικά στελέχη της οργάνωσης. Άλλοι πέντε Έλληνες ηλικίας 21 ως 32 χρόνων συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται μεγάλος αριθμός «πελατών».

Κατά τη διάρκεια των ερευνών σε σπίτια της Αθήνας και της Λευκάδας κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και κεταμίνης, σπόροι κάνναβης, έτοιμα τσιγαριλίκια, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, τρεις τρίφτες, τρεις πίπες, νάιλον συσκευασίες με υπολείμματα χασίς, ένα πιστόλι replica, δυο στιλέτα, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ, μια συσκευή λέιζερ, δυο φύσιγγες αερίου αεροβόλου όπλου, ένα φυσίγγιο πιστολιού, πλήθος κινητών και καρτών SIM, μια μοτοσικλέτα και ένα μοτοποδήλατο. Τα μέλη της σπείρας οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ευρυτανίας που τους άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακίνηση ναρκωτικών.

Άλλη μια τεράστια επιτυχία της Ασφάλειας Καρπενησίου

Παρότι το μειωμένο προσωπικό και τα ελάχιστα εργαλεία στα χέρια τους ,εν τούτοις,η επιμονή, η ικανότητα και η μεθοδικότητα των ανδρών της Ασφάλειας Καρπενησίου αλλά και η άριστη συνεργασία και ο συντονισμός με άλλες υπηρεσίες όμορων νομών , έφεραν για άλλη μια φορά ένα επιτυχέστατο αποτέλεσμα 

Για πολλούς μήνες οι ίδιοι  ερευνούσαν ακούραστα, μεθοδικά και εμπεριστατωμένα την μεγάλη αυτή υπόθεση ναρκωτικών , εμπνέοντας την εμπιστοσύνη στους πολίτες της Ευρυτανίας, για μια φορά ακόμα.Φώτο αρχείου

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message