Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες από το Τέξας είναι γροθιά στο στομάχι, καθώς 19 παιδιά σκοτώθηκαν όταν ένας 18χρονος άνοιξε πυρ σε δημοτικό σχολείο.
Γονείς που έστειλαν στο σχολείο τα παιδιά τους και δεν τα είδαν ποτέ ξανά, αδέλφια που έμαθαν πως δεν θα παίξουν ξανά με τους καλύτερους τους φίλους και σύζυγοι οι οποίαν είπαν «καλή δουλειά» στις γυναίκες τους που εργάζονταν ως καθηγήτριες, αλλά μετά από λίγες ώρες έμαθαν πως δεν θα τις ξαναδούν.
Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες από το Τέξας είναι γροθιά στο στομάχι, καθώς 19 παιδιά σκοτώθηκαν όταν ένας 18χρονος άνοιξε πυρ σε δημοτικό σχολείο.
Τα πρώτα θύματα
Δύο αγόρια, 9 και 10 ετών, καθώς και ένα κοριτσάκι 10 ετών, αναγνωρίστηκαν ως τα πρώτα παιδιά – θύματα του μακελειού στο δημοτικό σχολείο του Τέξας, όπου συνολικά 19 μικροί μαθητές έχασαν τη ζωή τους από τα πυρά του 18χρονου Σαλβαδόρ Ράμος. Όσο παιρνούν οι ώρες, οι οικογένειες ανακοινώνουν σταδιακά τα θύματα που ταυτοποιούνται.
Πήγαιναν σε γραφεία κηδειών να βρουν τα παιδιά τους
Ο Μπράντον Έλροντ είχε μιλήσει στο δίκτυο KTRK ενώ ήταν καθ΄οδόν για το γραφείο κηδειών, καθώς δεν μπόρεσε να βρει το παιδί του αλλού.
«Είναι πολύ λυπηρό που έρχεται αυτός ο κόσμος», είχε πει στον τηλεοπτικό σταθμό.
Η Πιλάρ Νιούμπερι, της οποίας η κόρη ήταν συμμαθήτρια με την μικρή Μακένα, επιβεβαίωσε τον θάνατό της στο Facebook ώρες αργότερα, λέγοντας:
Το αντίο ενός πατέρα στην κόρη του
«Η γλυκιά Μακένα ξεκουράζεσαι στον Παράδεισο. Η καρδιά μου έχει ραγίσει. Η κόρη μου η Κλόι την αγαπούσε τόσο πολύ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο ενθουσιασμένη ήταν που γνώρισε μια νέα φίλη. Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες πήρε ένα βραχιόλι φιλίας και το φοράει καθημερινά. Όταν ξυπνήσει αύριο, θα είναι συντετριμμένη».
Οι οικογένειες των αγνοουμένων μαθητών συνεχίζουν να αναρτούν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την ελπίδα να τους εντοπίσουν.