Μελβούρνη: Έλληνας σκότωσε 4 και τραυμάτισε 31 με το αυτοκίνητό του

20 Ιαν. 2017 / 05:32

Δύο παιδιά ανάμεσα στα θύματα - Νωρίτερα ο δράστης μαχαίρωσε τον αδερφό του! - Συγγενής του δήλωσε σε αυστραλιανά ΜΜΕ: «Ο Jimmy ήταν πάντα κακός άνθρωπος»

Ελληνικής καταγωγής είναι ο άνδρας που με το αυτοκίνητό του σάρωσε πεζούς στη Μελβούρνη προκαλώντας το θάνατο τεσσάρων ανθρώπων, ανάμεσα στους οποίους και δύο παιδιά. Αρχικά ανακοινώθηκε ότι νεκροί είναι ένας άντρας και μία γυναίκα περίπου 30 ετών και ένα παιδάκι. Και οι τρεις χτυπήθηκαν σε διαφορετικά σημεία της οδού Bourke και δεν σχετίζονται μεταξύ τους. Το μεσημέρι, ώρα Ελλάδος κατέληξε στα τραύματά του και ένα κοριτσάκι 10 ετών.

Ο δράστης ονομάζεται Δημήτρης Γκαργκασούλας (James "Jimmy" Gargasoulas), είναι 26 ετών και ζούσε στο Windsor, όπου πριν ξεχυθεί με φονική μανία στους δρόμους είχε μαχαιρώσει τον αδερφό του. Ο Γκαργκασούλας έχει ιστορικό βίας, χρήσης ναρκωτικών και προβλήματα ψυχικής υγείας. Η αστυνομία άνοιξε πυρ εναντίον του και τώρα νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ συνεργάζεται με τις αρχές.Πρώτο θέμα

 

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message