Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας:67χρονη γυναίκα αυτοπυρπολήθηκε έξω από την Αίγλη Ζαππείου

30 Ιουλ. 2025 / 11:02 30 Ιουλ. 2025 / 11:05 (upd)

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης (30/07), στις αρμόδιες Αρχές, καθώς μία 67χρονη γυναίκα αυτοπυρπολήθηκε έξω από την Αίγλη Ζαππείου, στο κέντρο της Αθήνας.

Το περιστατικό σημειώθηκε μετά τις 10:00 το πρωί, και η 67χρονη έχει διακομισθεί στο νοσοκομείο με εγκαύματα.

Οι στρατιωτικοί της Προεδρικής Φρουράς έσβησαν την φωτιά με πυροσβεστήρα.

 Σημειώνεται πως η 67χρονη φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message