Άστατος καιρός την Μεγάλη Εβδομάδα και την Κυριακή του Πάσχα

10 Απρ. 2023 / 10:14 10 Απρ. 2023 / 10:17 (upd)

Με άστατο καιρό θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα αλλά και η Κυριακή του Πάσχα (16/4), σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

 Βροχές και καταιγίδες αναμένονται κατά τόπους έως και την Μ. Τετάρτη 12/4, ενώ ένα νέο κύμα φαινομένων αναμένεται από την Μεγάλη Παρασκευή 14/4.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν έως και τη Μ. Τρίτη 11/4 στα ορεινά.

Η θερμοκρασία, μετά τη μικρή πτώση της Μ. Δευτέρας (10/4), θα παρουσιάσει σταδιακή άνοδο έως και τη Μ. Πέμπτη 13/4 ενώ στη συνέχεια δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.

Τέλος μέτριοι έως ισχυροί άνεμοι αναμένονται στα πελάγη, με εξαίρεση τη Μ. Παρασκευή 14/04 οπότε στο Αιγαίο θα επικρατήσουν ισχυροί έως θυελλώδεις άνεμοι.

 

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message