Μαφιόζικη εκτέλεση 38χρονου στον Γέρακα: Στο μικροσκόπιο τα κινητά του θύματος-Πού στρέφουν τις έρευνες οι Αρχές

20 Ιουν. 2022 / 09:43

Kυρίως οι έρευνες εστιάζονται στο δεύτερο κινητό του θύματος το οποίο μάλιστα δεν το είχε μαζί του τη στιγμή που έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες των καλάσνικοφ που κρατούσαν οι δύο εκτελεστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες η οικογένεια παρέδωσε στις Αρχές το δεύτερο κινητό του Γ.Μ. το οποίο το είχε αφήσει στο σπίτι του. Ηδη έχει μεταφερθεί στα εργαστήρια της ελληνικής αστυνομίας και ερευνάται από τους ειδικούς.

Στο μεταξύ, η πρακτική που ακολούθησαν οι δράστες έχει αρκετά κοινά στοιχεία με αυτή που ακολούθησαν οι εκτελεστές του Γιάννη Σκαφτούρου την Κυριακή του Πάσχα στα Σκούρτα Βοιωτίας αλλά και σε άλλες δύο εκτελέσεις προσώπων της greek mafia.

Η δε πρακτική εξαφάνισης στοιχείων, δηλαδή να κάψουν το όχημα και τα όπλα τους, επίσης παραπέμπει σε μεθόδους που φαίνεται να ακολουθεί συγκεκριμένη ομάδα πληρωμένων εκτελεστών.

Πολλές ελπίδες στηρίζουν οι αστυνομικοί και στην επαφή που έχουν πια με τον πατέρα του θύματος, ο οποίος την ημέρα της εκτέλεσης του παιδιού του προέβη δημόσια σε συγκεκριμένες καταγγελίες.

Τέλος στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει και οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του θύματος αλλά και οι επαφές που μπορεί να είχε με ανθρώπους που ασχολούνται με το λαθρεμπόριο πετρελαίου. 

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message