Στέλνουν τις Πασχαλιάτικες ευχές τους

18 Απρ. 2022 / 12:40 26 Απρ. 2022 / 11:22 (upd)

Οι κάρτες συνεχώς θα ανανεώνονται...

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "NIKAIAI. " ΑΓ.Ι.Ρ NTH Na αναστήσουμε την αγάπη και την αλληλεγγύη yra μια κοινωνία ανθρώπινη. Καλό Πάσχα! O Δήμαρχος Nikalas -Αγ.ι.Ρέντη Phansyins Γιώργος Ιωακειμίδης"

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ oiюo6лonaa ANTAGHMO M K Καλή Hváolaon Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Ανάσταση Με εκτίμηση, Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ. o Πρόεδρος o Γευικός Γραμματέας ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος"

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Καλή Ανάσταση kai Καλό Πάσχα KM L.M"

Μπορεί να είναι εικόνα λουλούδι και κείμενο που λέει "Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα κίνημα αλλαγής"

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Καλό Πάσχα Χρόνια Παλλά ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ Ευρωβουλευτής"

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "Kayή KayńAváσraon & Kayó Πάσχα ΚΩΣΤΗΣ ΝΟΥΣΙΟΣ Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας"

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "To χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης να φέρει την άνοιξη στις καρδιές όλων μας, αλλά και την πρόοδο κα την ευημερία στον ΤΟΠΟ μας. Εύχομαι σε όλες τις συνδημότισσες και όλους τους συνδημότες μας αλλά και σεόλο τον κόσμο, να έχουν υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία o Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης"

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "To φως της Ανάστασης ας φωτίζει τις καρδιές μας! Καλό Πάσχα! ΔHMOΣ SONNAION Ευγένιος (Σάκης) Κολλάτος Αντιδήμαρχος Ηλεκτροφωτισμού, Ενεργειακής Αναβάθμισης και Πολιτικής Προστασίας"

ΦΩΤΑΚΗΣ - ΚΑΡΤΑ ΠΑΣΧΑ 2022.png

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Θερμές ευχές για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση! Υγεία και αισιοδοξία! Γιάννης Μπρατάκος"

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Eibe n Ανάσταση του Kupíou να φέρει λύτρωση και φώτιση στις PUXÉS όλων μας! Καλό Πάοχα & Καλή Ανάσταση με υγεάα, αγάπη και ερήνη! Η Δήμαρχος. Αθανασία nA. Στιβακτή το Δημοτικό Συμβούλιο & OI υπάλλπλοι του Δήμου Αμφίκλειας Ελάτειας ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ ΕΛΑΤΕΙΑΣ"

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ, ۷ មគគាមាម្ EYPYTANIA ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΩΝΑΣ CUT ΖΩΗΣ 사 ΤΩΝ NEORAAZMATIKANA NEONA Καλή Ανάσταση HaPPy Easter Σας ευχόμαστε Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα με υγεία!"

Μπορεί να είναι εικόνα ουρανός και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα δέντρο και κείμενο που λέει "Όλα περνούν όλα μένουν, αλλά δικό μας είναι TO va περνάμε να περνάμε κάνοντας δρόμους δρόμους πάνω στη θάλασσα Antonio Machado Καλό Πάσχα! Με υγεία και αλληλεγγύη! もぎおちもせん DavidHockney, Tth Apri020, painting ©DavidHockney202 David Πάνος Σκουρλέτης Βουλευτής Επικρατείας ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ."

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Σε μια εποχή όπου η ανθρωπότητα δοκιμάζεται ας μην χάνουμε την ελπίδα μας. Γιατί το φως πάντα νικάει το σκοτάδι. ΚΑΛΗ ΑΝΑϹΤΑϹΗ ΚΑΛΟ ΠΑΟΧΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Π.Ε.ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΟΑντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ευρυτανίας Αριστείδης Τασιός"

Ευχές από ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Φωκίδας - Αγία ΕυθυμίαΑγία Ευθυμία

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο