Μας στέλνουν τις ευχές τους για τις γιορτές

01 Ιαν. 2021 / 06:13 04 Ιαν. 2021 / 08:40 (upd)

Οι κάρτες συνεχώς θα ανανεώνονται

 Ευχές του Δημάρχου Βύρωνα για το νέο έτος

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Το 2021 ας είναι μία χρονιά που θα μας φέρει Υγεία, Αλληλεγγύη, Ελπίδα και Δημιουργικότητα! Να είναι ένα έτος πλούσιο σε ευτυχία και πάμφτωχο σε κακές στιγμές! Καλή χρονιά & χρόνια πολλά! o Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης 2021 A14 ΔΗΜΟΣ NงองรอA ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ"Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "激冰 Δήμος Αγράφων ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Ας κάνουμε πραγματικότητα την ελπίδαπου γεννήθηκε μαζί Του. 深派 Παναγιώτης Ζαχαράκης Αντιδήμαρχος Αγράφων"

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Χρόνια Πολλά με υγεία χαρά!!! To 2021 να φέρει αισιοδοξία & να διώξει τους φόβους! Καλά Χριστούγεννα!!! Γιώργος Αθανασίου Αντιδήμαρχος Αγράφων"

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, κείμενο που λέει "o Πρόεδρος και τα μέλη του Aro Ομοσπονδίας Δασοφυλάκων Συμβουλίου της Πανελλήνιας Πανελ λλήλων,σας Καλή χρονς, Για το Δ.Σ. o Πρόεδρος Γεώργιος ΓεώργιοςΠαπαδιάς Παπαδιάς o Γενικός Γραμματέας Αλέξανδρος Φλώτσιος"

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Εύχομαι ολόψυχα καλές γιορτές! Να βρεθούμε σύντομα όλοι μαζί ξανά. Χρόνια πολλά με υγεία, αλληλεγγύη, ελπίδα, πρόοδο και προοπτική Θάνος Μωραϊτης Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Προοδευτική Συμμαχία"

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΓΑΡΗΣ

Καλές γιορτές με υγεία.

Η χρονιά αυτή ήταν μια δοκιμασία.

Για άλλους περισσότερο, για άλλους λιγότερο.

Σίγουρα όμως μας επηρέασε όλους.

Κοιτάμε μπροστά.

Με αισιοδοξία και με ελπίδα για ό,τι καλύτερο προσωπικά και οικογενειακά.

Χρόνια Πολλά.Γ Λ

A picture containing company name

Description automatically generated

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "o Δήμαρχος Αγράφων, το Δημοτικό Συμβούλιο και το προσωπικό του Δήμου σας εύχονται ΥΓΕΙΑ! ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ το 2021!"

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

xmas_cardΗ εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "<<Τι φως και χρώμα κι εμορφιά να σκόρπιζε τ'αστέρι οπού στην κούνια του Χριστού τους Μάγους έχει Φέρει!>> Κ. Παλαμάς Φέτος, το αστέρι των Χριστουγέννων ας φέρει σε όλους μας 4γεία, Ευημερία και Αγάπη θερμές ευχέςγιαμια ευχές για Φωτεινή, Δημιουργική νέα χρονιά! Σοφία Ζαχαράκη Υφυπουργός Παιδείας και θρησκευμάτων"

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Καλά Χριστούγεννα. και Ευτυχισμένο τό 2021 Με αισιοδοξία, αλληλεγγύη και ομόνοια θα βγόύμε πιο δυνατοί από τις δυσκολίες. Τρηγόρης Παπαθανάσης Γενικός Γραμματέας Δήμου Αγράφων"

Spanos_x-mas 2020.png

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Το ΤΟΔ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Επινιανών, σας εύχεται καλά χριστούγεννα, καλή πρωτοχρονιά με περισσότερη ευγνωμοσύνη, συνεργασία και αγάπη για το νέο έτος 2021! ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΝΙΑΝΩΝ 2021条 《 2021"

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, κείμενο που λέει "Σύλλογος Σαρακατσαναίων N. Πιερίας O Κατσαντώνης' <-4→ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ "Αρνιά, κατσίκια, πρώτα, γίδια, ν'φάδες γαμπροί 'γειά, παιδιά και απ'ούλα τα καλά" Πρόεδρος και το Δ.Σ..του Συλλόγου, σας εύχονται Ευλογημένα Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά."

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Καλές Γιορτές! Καλά Χριστούγεννα! Το νέο έτος να σκορπίσει χαρά, ευτυχία και υγεία! Θεόδωρος Μπαμπαλής"

Η εικόνα ίσως περιέχει: ‎κείμενο που λέει "‎Οι άγιες μέρες που έρχονται ας φέρουν την ευτυχία στο σπίτι σας και καινούριος χρόνος ας είναι γεμάτος όμορφες στιγμές και πολλά χαμόγελα. Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος Ηλίας Μάκκας Αντιδήμαρχος Αγράφων א‎"‎

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Καλές γιορτές! To 2021 να είμαστε όλοι υγιείς! Βασίλης Φεύγας ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΔ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΩΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ TO ΒΕΛΟΥΧΙ> Αγαπητοί συμπατριώτες, λυπούμαστε που εφέτοςλόγω λόγω των έκτακτων συνθηκών από τον κορωνοϊό δεν θα μπορέσουμε να σάς καλέσουμε για την καθιερωμένη κάθε χρόνο κοπή της ρωτοχρονιάτικης πίτας. Ευχόμαστε του χρόνου να είμαστε όλοι καλά! To Διοικητικό Συμβούλιο"

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Αυτά τα δισφορετικά Χριστούγευνα να έχουμε όλοι Υγεία και Αλληλεγγύπ. To 2021 as είυαι μια ελπιδοφόρα χρουιά, με δυυσμικούς και υικηφόρους αγώνες, ώστε να αποκτήσουμε πάλι οραμα και προοπτική για να συστρέψουμε όλα τα δυσμευή μέτρα που λόγω της παυδημίας του κορωνοϊού μας επέβαλλαυ. Χρόυια Πολλά και Καλή Χρουιά!!! Νικόλαος Τράκας Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής"

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, γένι, κείμενο που λέει "Χρόνια Πολλά & Καλές Γιορτές Συνεχίζουμε ενωμένοι! Συνεχίζουμε με δύναμη! Δημήτρης Μαρκόπουλος ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ B' ΠΕΙΡΑΙΑ"

Η εικόνα ίσως περιέχει: ‎κείμενο που λέει "‎ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ δινονταςαιμ σωζεις ζωες ΣΥΛΛΟΓΟΣΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ لمة καλές γιορτές‎"‎

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "ΣTEPEAΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Τα φετινά Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά αποτελούν περισσότερο από ποτέ οικογενειακή υπόθεση... 02021 << Θερμές ευχές για ένα ευτυχισμένο & ασφαλές 2021> ΗλίαςΓ. Μπουρμάς Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Πολιτισμού"

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΕΥΧΕΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Οι Χριστουγεννιάτικες ευχές του Δ.ΙΕΚ Μεσολογγίου | – Onairnews – Ενημέρωση  – Ειδήσεις – Αιτωλοακαρνανία – Δυτική Ελλάδα – Μεσολόγγι

Ευχές από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος | -  Onairnews - Ενημέρωση - Ειδήσεις - Αιτωλοακαρνανία - Δυτική Ελλάδα -  Μεσολόγγι

 

ΚΑΡΤΑ ΚΟΥΜΠΟΥΛΗΣ 2020.jpg

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΟΣΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Σε αυτά τα διαφορετικά Χριστούγεννα στέλνουμε την Αγάπη μας σε αυτούς που δοκιμάζονται και σε αυτούς που δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή, με την Ελπίδα ότι σύντομα θα βγούμε στο ξέφωτο και τη λιακάδα. Υγεία & Καλές γιορτές σε όλους! Νίκος Σουλιώτης Δήμαρχος Καρπενησίου"

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "To άστρο των Χριστουγέννων ας λάμψει για να κάνει τον κόσμο μας καλύτερο. Να ζεστάνει τις παγωμένες καρδιές μας και να αναστήσει το χαμόγελο ξανά στα χείλη των ανθρώπων, προσθέτοντας ελπίδα και αφαιρώντας λύπη. Το αδιαπραγμάτευτο δώρο της υγείας και της αγκαλιάς να βρει μόνιμη θέση σε κάθε σπιτικό και το 2021 να είναι μια χρονιά με χρώματα! ήχους! μουσικές! όνειρα και προκλήσεις!! Ευτυχισμένο 2021!!!! Αλέξης Καρδαμπίκης Δήμαρχος Αγράφων"

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Συμπατριώτισσες, συμπατριώτες Μαζί με τις ολόθερμες ευχές μου για τις εορτές των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ και της ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ, θέλω να σας μεταφέρω το ελπιδοφόρο μήνυμα της λύτρωσης από την πανδημία και τις συνέπειές της, με τον δωρεάν εμβολιασμό όλου του πληθυσμού της χώρας που ξεκινά σε λίγες μέρες. Η Γέννηση του Θεανθρώπου, ας λειτουργήσει ως βάλσαμο στις καρδιές όλων μας, και ας μας οπλίσει με δύναμη, υπομονή και ελπίδα, στοιχεία που είναι αναγκαία σε όλους μας, όσο ποτέ άλλοτε. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ γεμάτες ΥΓΕΙΑ και χαρούμενες οικογενειακές στιγμές. Κώστας Κοντογεώργος Βουλευτής Ευρυτανίας"

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message