Σύγκρουση λεωφορείου με συρμό του Προαστιακού στα Σεπόλια

21 Ιουν. 2019 / 10:12 21 Ιουν. 2019 / 10:15 (upd)

Πανικός επικράτησε το πρωί της Παρασκευής στα Σεπόλια-Συρμός του Προαστιακού συγκρούστηκε με αστικό λεωφορείο-Δεν τραυματίστηκε κανείς

Αστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με συρμό του Προαστιακού στη Λιοσίων, κοντά στο ΚΤΕΛ Κεντρικής Ελλάδος, το πρωί της Παρασκευής.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν έχει τραυματιστεί κάποιος επιβάτης σοβαρά, καθώς όλοι συγκεντρώθηκαν στο μπροστινό μέρος του λεωφορείου.

 Ο οδηγός του Προαστιακού είδε από μακριά πως το λεωφορείο ήταν ακινητοποιημένο λόγω της κίνησης στις γραμμές, και άρχισε να κορνάρει ασταμάτητα, όμως δεν πρόλαβε να αποφύγει τη σύγκρουση. Όλοι οι επιβάτες βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, όμως ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Σημειώνεται ότι στο σημείο έσπευσαν για προληπτικούς λόγους και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message