Αγρίνιο: "ΝΑΙ στον δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι" βροντοφώναξαν Ευρυτάνες και Αιτωλ/νες

02 Απρ. 2024 / 11:46

ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ είναι το ξεκάθαρο και ηχηρό  μήνυμα που έστειλε προς κάθε κατεύθυνση η χθεσινή δυναμική συγκέντρωση που έγινε στην είσοδο του Αγρινίου μετά απο το κάλεσμα του συντονιστικού οργάνου.

Η ανταπόκριση των πολιτών και των θεσμικών εκπροσώπων επιβεβαίωσε την θέληση όλων να ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ και να διεκδικήσουν απο την Κυβέρνηση  την  κατασκευή ενός σύγχρονου και ασφαλούς οδικού δικτύου που δικαιούνται να έχουν οι πολίτες των δύο όμορων νομών δημιουργώντας προϋποθέσεις ανάπτυξης και προόδου .

Η αποδοχή απο την πλευρά  των θεσμικών εκπροσώπων της πρότασης του συντονιστικού οργάνου για την συγκρότηση άμεσα επιτροπής διεκδίκησης  του αιτήματος για τον δρόμο είναι το πιο σημαντικό αποτέλεσμα της σημερινής κινητοποίησης. Η επιτροπή θα απαρτίζεται από τον Περιφερειάρχη, βουλευτές που παραβρέθηκαν, Δημάρχους,   εκπροσώπους φορέων της Αιτωλοακαρνανίας και της Ευρυτανίας η οποία θα συνεδριάσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας προκειμένου να καθορίσει την στρατηγική της .

Το συντονιστικό όργανο θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συμπολίτες που παρευρέθηκαν και στήριξαν με την παρουσίαση τους την συγκέντρωση καθώς και τους θεσμικούς εκπροσώπους.Στην συγκέντρωση παρευρέθηκαν ΜΟΝΟ δύο βουλευτές απο τους συνολικά Επτά  που εκλέγονται στον Νομό Αιτωλ/νίας ο κος Ζαμπάρας Μίλτος και η κα Σταρακά Χριστίνα οι οποίοι χαιρέτησαν την  συγκέντρωση και στηρίζουν το δίκαιο αίτημα για την κατασκευή του δρόμου, οι δήμαρχοι Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης και Αγράφων Αλέξης Καρδαμπίκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Ζώης, οι  Αντιδήμαρχοι Αγρινίου Φωτάκης Βασίλειος, Μπόκα Γεωργία , Σκαρτσάρης Ανδρέας ,Γούλας Χρήστος, Κωνσταντίνος Βραχωρίτης (Δ.Ε. Παρακαμπυλίων).Εκ μέρους της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Αγρινίου οι Δημοτικοί  Σύμβουλοι Κουτσουπιά Κατερίνα ,Γκρίζης Νικόλαος, Γρίνος Σπύρος, Καλλίμορφος Γιάννης, οι Αντιδήμαρχοι Αγράφων Γκορόγιας Παναγιώτης, Ηλίας Μάκκας και Κωνσταντίνος Ζαρκαδούλας, Πρόεδροι των Κοινοτήτων και Συλλόγων Δήμου Αγρινίου και Αγράφων,  Aπό φορείς παρεβρέθηκαν ή έλαβαν το λόγο οι Λίνος Μπλετσας (αντιπεριφερειάρεχης, πρόεδρος ΤΕΕ), Παναγιώτης Τσιχριτζής (πρόεδρος Επιμελητηριου), Γιώργος Παπαναστασίου (αντιπρόεδρος οδοντιατρικού συλλόγου), Χρήστος Κωστακόπουλος (περιφερειακός σύμβουλος), Δημήτρης Νικάκης (πρόεδρος δικηγορικού συλλόγου), Δημήτρης Τραπεζιώτης (επικεφαλής συνδυασμού Αγρίνιο Ανοιχτό και Πράσινο),  Γιάννης Καλλίμορφος εκ μέρους της Ένωσης Αγρινίου, Βασίλης Τσάρκος (πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας), Σπύρος Τομάρας (αντιδήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας), Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου Αγραφιώτης, Γεώργιος, Ο Πρόεδρος του Πανευρυτανικού Συλλόγου Λιούπρας Κωνσταντίνος, ο  πάτερ Ευάγγελος Φεγγούλης, Λεωνίδας Μάττας (πρόεδρος Ραδιοταξί Αγρινίου), ο Πρόεδρος των Δικαστικών Υπαλλήλων Γεράσιμος Μαλούσης. ο Πρόεδρος του ΙΝΚΑ Λεχουρίτης Γεώργιος, Σπυριδούλα Παπαιωάννου( Συλλογος Λαογραφικου Μουσειου ).

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αγρινίου Τζιώλης Δημήτρης, Ο πρώην Προεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου Υφαντής Λεωνίδας, ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καζαντζής Νίκος, Ο Υποδιοικητής Πυροσβεστικής Αμφιλοχίας Παπαθανάσης Νίκος,  εκπρόσωποι Κινημάτων Πολιτών κατά των αιολικών και φωτοβολταϊκών, πολίτες που δεν αποζημιώθηκαν έως τώρα για τα πρώτα 7χμ

Επίσης το συντονιστικό θέλει να ευχαριστήσει τα τυροκομικά Παπαθανασίου, τα ηχητικά Καπελλάκη και το cafe El Posto για την υλικοτεχνική υποστήριξη της συγκέντρωσης.

Εκ μέρους του συντονιστικού για το δρόμο Αγρίνιο Καρπενήσι

Κωστίκογλου Σωκράτης, Πρόεδρος Συλλόγου Εμπόρων και Επιχειρηματιών Αγρινίου

Υφαντής Ηλίας, Εκπαιδευτικός

Κωστακόπουλος Γεώργιος, Δικηγόρος

Παπαθανασίου Κωνσταντινος, συνταξιούχος, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος

Φέρρας Γρηγόρης, εκπρόσωπος Συντονιστικής Ευρυτανίας

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, πλήθος και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 12 άτομα και κείμενο

 

2 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου Θανάσης Τρίτη, 02 Απριλίου 2024 23:21 δημοσιεύθηκε από Θανάσης

    Ο Μπάμπαλης που αγαπάει τα Άγραφα γιατί δεν πήγε... Ο δήμαρχος Καρπενησίου δε πήγε..
    Ούτε ο αντιπεριφερειάρχης... Ούτε η βουλευτής.... Ψηφίσατε όμορφα....

    Aναφορά
  • Σύνδεσμος σχολίου Κώστας Τρίτη, 02 Απριλίου 2024 19:22 δημοσιεύθηκε από Κώστας

    Καλημέρα σας καλό μήνα
    Τελικά κατάφερα να βρω άκρι

    Aναφορά

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message