Tραγωδία στο Αγρίνιο:Nεκρός νεαρός μετά από πτώση οχήματος σε αύλακα στα Αμπάρια Παναιτωλίου

15 Σεπ. 2019 / 09:55

Με μια θλιβερή είδηση ξημέρωσε η Κυριακή στο Αγρίνιο. Νεαρός οδηγός ανασύρθηκε νεκρός από το όχημα του που εξετράπη της πορείας του σε αγροτικό δρόμο και κατέληξε μέσα αύλακα στα Αμπάρια Παναιτωλίου.

Στις 8 το πρωί στον τόπο του συμβάντος  έσπευσε μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής και της αστυνομίας που ανέσυραν το όχημα και εντόπισαν μέσα τον άνδρα. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και στο νοσοκομείο απλώς επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του.

Η σορός θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου για νεκροψία – νεκροτομή ώστε να ξεκαθαρίσουν τα αίτια θανάτου. Σημειωτέον πως η στάθμη του νερού στον αύλακα ήταν αρκετά υψηλή και πιθανότατα ο θάνατος να οφείλεται σε πνιγμό. Η προανάκριση εξάλλου για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άτυχος άνδρας καταγόταν από το Καινούργιο.

agrinionews.gr

 

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message