Αιτωλ/νία:45χρονος «πιάστηκε» στην Αμφιλοχία με υλικό παιδικής πορνογραφίας

23 Νοε. 2018 / 03:24 23 Νοε. 2018 / 03:32 (upd)

 Στα χέρια των ανδρών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έπεσε ένας 45χρονος πυροσβέστης στο Λουτρό Αμφιλοχίας, για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του news247.gr, όλα ξεκίνησαν όταν οι Αμερικανικές Αρχές εντόπισαν τα ψηφιακά ίχνη δύο χρηστών του διαδικτύου που αντήλλασσαν υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ενημερώθηκε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και εντοπίστηκαν τα ψηφιακά ίχνη του πυροσβέστη, στην οικία του οποίου έγινε έφοδος χθες απογευματινές ώρες και εντοπίστηκε το εν λόγω υλικό.Εδώ και περίπου δύο χρόνια ο πυροσβέστης είχε αναπτύξει διαδικτυακή συνομιλία με έναν ανήλικο από περιοχή της Πελοποννήσου ο οποίος του έστελνε μέσω social media, γυμνές του φωτογραφίες.

Σήμερα το συγκεκριμένο αγόρι είναι 16 χρονών ενώ οι φωτογραφίες αυτές είναι από την εποχή που ήταν ακόμη 14,5 ετών…

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message