Έφυγε από τη ζωή χθες , Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2025, ο Λάμπρος Κοτρολός, σε ηλικία 68 ετών, ύστερα από μάχη με την ασθένεια που τον ταλαιπώρησε τα τελευταία χρόνια
Ο Λάμπρος άφησε έντονο το αποτύπωμα του στην αυτοδιοίκηση, την επιχειρηματικότητα και την κοινωνική ζωή του τόπου. Διετέλεσε επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου, αγωνιζόμενος με συνέπεια για την πρόοδο της περιοχής.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου στις 2:00 μ.μ. στον Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στο Αγρίνιο, ενώ η σορός θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 12:00 μ.μ.
Απόδοση τιμών στον εκλιπόντα πρώην Δημοτικό Σύμβουλο Λάμπρο Κοτρολό
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγρινίου, στην 3η/2025 κατεπείγουσα συνεδρίασή του που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2025, διά περιφοράς, αποφάσισε ομόφωνα την απόδοση τιμών στον εκλιπόντα πρώην Δημοτικό Σύμβουλο Λάμπρο Κοτρολό.
Η απόφαση ελήφθη με την πλήρη συμμετοχή και ψήφο όλων των 39 Δημοτικών Συμβούλων, οι οποίοι τάχθηκαν ομόφωνα υπέρ της αναγνώρισης της προσφοράς του εκλιπόντος στην τοπική αυτοδιοίκηση.Σύμφωνα με την απόφαση (Αρ. 164/2025), οι τιμές που αποδίδονται περιλαμβάνουν:
-Τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του εκλιπόντος κατά την πρώτη διά ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
- Έκφραση θερμών συλλυπητηρίων στην οικογένεια του Λάμπρου Κοτρολού.
- Παρουσία του Δημάρχου Αγρινίου και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στην τέλεση της εξόδιου ακολουθίας, με εκφώνηση επικήδειου από τον Δήμαρχο.
- Κατάθεση στεφάνου στη μνήμη του εκλιπόντος.
- Δημοσίευση της απόφασης στον τοπικό τύπο και επίδοση της στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Ο Δήμος Αγρινίου και το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και αναγνωρίζουν την πολύτιμη προσφορά του Λάμπρου Κοτρολού στην τοπική κοινωνία και την αυτοδιοίκηση.