Κάδοι για ογκώδη αντικείμενα τοποθετήθηκαν στον δήμο Αγρινίου

16 Ιαν. 2019 / 08:28 16 Ιαν. 2019 / 08:34 (upd)

Καλαμπαλίκης:Πιστοί στην δέσμευσή μας  για βελτίωση της εικόνας της πόλης 

Στην τοποθέτηση 11 νέων μεταλλικών - οικοδομικών κάδων, στους οποίους οι δημότες μπορούν να εναποθέτουν ογκώδη αντικείμενα (στρώματα, ξύλινα έπιπλα  κ.α.) καθώς και αδρανή απόβλητα (μπάζα κ.α.) προχώρησε η Διεύθυνση                Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αγρινίου.

Οι συγκεκριμένοι κάδοι τοποθετήθηκαν με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση και εξασφάλιση της υγιεινής για τους κατοίκους του Δήμου Αγρινίου στα εξής σημεία :

• 1 κίτρινο μεταλλικό-οικοδομικό κάδο στο Δημοτικό Χώρο Στάθμευσης Οχημάτων (παλαιά σφαγεία).

• 1 κίτρινο μεταλλικό-οικοδομικό κάδο στον Άγιο Δημήτριο (πλησίον μικρού πάρκου στην Εθνική Οδό).

• 1 κίτρινο μεταλλικό-οικοδομικό κάδο επί της οδού Σουρή στον Άγιο Κων/νο (7 Μουριές).

• 1 κίτρινο μεταλλικό-οικοδομικό κάδο σε Δημοτικό Χώρο επί της οδού Αγγελάκη αριθμ. 6 (δίπλα στα γήπεδα στην οδό Εργάνης).

• 1 κίτρινο μεταλλικό-οικοδομικό κάδο επί της οδού Βλαχερνών (στο τέρμα Λαϊκής της Πέμπτης).

• 1 κίτρινο μεταλλικό-οικοδομικό κάδο πίσω από το παλαιό Νοσοκομείο.

• 1 κίτρινο μεταλλικό-οικοδομικό κάδο στη συμβολή των οδών Πύλου αριθμ. 7 & Μυστρά (Παλαιός Άγιος Χριστόφορος).

• 1 κίτρινο μεταλλικό-οικοδομικό κάδο πλησίον της εκκλησίας Αγίας Βαρβάρας.

• 1 κίτρινο μεταλλικό-οικοδομικό κάδο πίσω από το Πανεπιστήμιο

• 1 κίτρινο μεταλλικό-οικοδομικό κάδο στον περιφερειακό του Ρεμπελιά

• 1 κίτρινο μεταλλικό-οικοδομικό κάδο στο Στάδιο.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ανδρέας Καλαμπαλίκης αναφερόμενος στην τοποθέτηση των κάδων σημείωσε χαρακτηριστικά: «Η συγκεκριμένη παρέμβαση  εντάσσεται στο συνολικό σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής  για σωστή διαχείριση των αποβλήτων και των μεγάλων σε όγκο αντικειμένων. Πιστοί στην δέσμευσή μας  για βελτίωση της εικόνας της πόλης τοποθετήσαμε περιμετρικά  11 κάδους οι οποίοι  καθημερινά θα ελέγχονται από υπάλληλο της Διεύθυνσης. Στο πλαίσιο αυτό παρακαλούμε όλους τους Αγρινιώτες  να συνεργασθούν με το Δήμο και να βοηθήσουν ώστε να εξαλειφθεί η θέα των ογκωδών αντικειμένων στους δρόμους».   

 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message