Αγρίνιο:Εκρυβε τα ναρκωτικά στην αποχέτευση του σπιτιού του

07 Μαρ. 2018 / 07:53 07 Μαρ. 2018 / 08:29 (upd)

Οι πληροφορίες των ανδρών της Δίωξης έβγαλε "λαυράκι" .Δύο συλλήψεις με 100 φιξάκια κοκαϊνης και 53 γραμ. κάνναβης

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του  Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 31 και 29 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών και στοιχείων που συνέλεξαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, οργανώθηκε και υλοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία εντοπίστηκαν οι δυο δράστες και συνελήφθησαν.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 29χρονο λίγη ώρα αφότου είχε προμηθευτεί από τον 31χρονο έμπορο ναρκωτικών ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 53,6 γραμμαρίων.Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των δυο δραστών, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου βρήκαν επίσης και κατέσχεσαν τα εξής :

Στην οικία του 31χρονου :

•       Ενενήντα πέντε φιξάκια με κοκαΐνη,

•       Τέσσερις επιπλέον νάιλον ανισοβαρείς συσκευασίες, που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 17 γραμμαρίων,

•       Μια νάιλον συσκευασία, με κάνναβη συνολικού βάρους 95 γραμμαρίων.

•       Αποξηραμένη κάνναβη χύμα, συνολικού βάρους 2,7 γραμμαρίων,  τα οποία βρέθηκαν μέσα στην λεκάνη της τουαλέτας του σπιτιού,

•       Μια νάιλον συσκευασία, που περιείχε κάνναβη συνολικού βάρους ενός γραμμαρίου, καθώς και έξι συσκευασίες κενού περιεχομένου, τα οποία ο 31χρονος είχε τοποθετήσει σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, μέσα σε θρησκευτική εικόνα,

•       Μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,

•       Δέκα πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας, με έξι κάρτες SIM και

•       Δέκα κινητά τηλέφωνα, με επτά κάρτες SIM.

Στην οικία του 29χρονου βρέθηκαν τα εξής :

•       Μια νάιλον συσκευασία, που περιείχε κάνναβη, συνολικού βάρους 5,6 γραμμαρίων,

•       Δυο ναρκωτικά δισκία και

•       Ένα μεταλλικό τρίφτη.

Επισημαίνεται ότι, ο 31χρονος έμπορος ναρκωτικών κατά τη είσοδο των αστυνομικών στην οικία, πέταξε τις ναρκωτικές ουσίες στη λεκάνη της τουαλέτας με αποτέλεσμα αυτές να βρεθούν από τους αστυνομικούς στο φρεάτιο της αποχέτευσης του σπιτιού και στη λεκάνη.Συνολικά κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 112 γραμμάριων διαμοιρασμένη σε 99 συσκευασίες και ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 158 γραμμάριων η συνολική άξια των οποίων ξεπερνά τις 10.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου και κρατούνται προκειμένου απολογηθούν ενώπιον του Ανακριτή Αγρινίου.Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου.

3 (7).jpg

 

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message