Έλληνας ηθοποιός: «Ο χώρος ξέρει πολύ καλά αν είμαι γκέι ή όχι»

02 Δεκ. 2016 / 11:30 19 Δεκ. 2016 / 08:29 (upd)

«Αν καθόμουν και σκεφτόμουν τι θα πει η γειτονιά, τι θα πουν οι άλλοι…».

Ο Μάνος Πίντζης μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Ρενέ Σαραντινού και απάντησε μεταξύ άλλων στα σχόλια περί ομοφυλοφιλίας που είχαν γίνει για τον ίδιο.

Στο παρελθόν η θεατρική σου εμφάνιση με τον Γιώργο Μαρίνο και το έργο «Ξανθιά φράουλα» έφερε σχόλια για σένα που αφορούσαν στην ομοφυλοφιλία. Πώς αντέδρασες;

Πάντα θα υπάρχουν σχόλια. Αν καθόμουν και σκεφτόμουν τι θα πει η γειτονιά, τι θα πουν οι άλλοι, δεν θα έκανα αυτή τη δουλειά, θα καθόμουν σπίτι μου. Ο χώρος ξέρει πολύ καλά αν είμαι γκέι ή όχι, αλλά και να ήμουν, δικό μου πρόβλημα και πραγματικά δεν θα είχα πρόβλημα. Δεν ενδιαφέρει τον κόσμο τι κάνεις εσύ, ιδέα σου είναι ότι ασχολείται ο κόσμος μαζί σου.

Μάνος Πίντζης

 

 

 

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message