Απόστολος Γκλέτσος:«Ναι, έχω πάει και με άντρα και ήταν και πολύ ωραία»

08 Μαϊ. 2018 / 10:28

Ο Απόστολος Γκλέτσος είχε προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις πριν μερικά χρόνια με τη δήλωσή του στον Πέτρο Κωστόπουλο πως «Το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές». Με αφορμή εκείνες τις δηλώσεις του, ο γνωστός ηθοποιός και δήμαρχος Στυλίδας εξομολογήθηκε στο Votre Beaute:

«Όταν είπα στον Πέτρο Κωστόπουλο ότι έχω πάει με άντρα, έλεγα μέσα μου τώρα θα γίνει της μουρλής. Θέλετε να το ακούσετε; Ναι έχω πάει και με άντρα και ήταν πολύ ωραία».

Αναφερόμενος στην στήριξη που είχε από τους συμπολίτες του λίγο μετά την προβολή της συνέντευξης είπε: «Πάει ο πατέρας μου στο καφενείο και γυρνάει κλαίγοντας ”δεν έχει ξαναγίνει, μιλούσαν όλοι για τις ομοφυλοφιλικές εμπειρίες που είχαν στον στρατό” για να στηρίξουν τον δήμαρχό τους. Ήρθε συνεργείο από το Star και ρωτούσαν στα καφενεία ποια είναι η γνώμη τους.

Εκείνοι απαντούσαν ”δεν ξέρετε ότι εμείς στην Στυλίδα ψήνουμε τα ψάρια κι από τις δύο μεριές;”. Για να με στηρίξουν… Εκεί τα είδα όλα, γι’αυτό και τα δίνω όλα γι’αυτούς».

Δείτε το βίντεο 

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message