Στο Καρπενήσι «χτίζεται» η Λαμία της νέας χρονιάς

15 Ιουλ. 2019 / 08:56 15 Ιουλ. 2019 / 09:02 (upd)

Στο Καρπενήσι βρίσκεται απο το πρωί η ομάδα της Λαμίας όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Η ομάδα θα παραμείνει στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας μέχρι τις 27 του μήνα και υπενθυμίζεται ότι θα δώσει δυο φιλικά παιχνίδια με την Μικτή Ευρυτανίας στις 21 Ιουλίου και τον ΝΠΣ Βόλος στις 26 Ιουλίου, ενώ στις 24 του μήνα θα μεταβεί στη Λαμία για το φιλικό με την ΑΕΚ στο ΔΑΚ.

Η αποστολή που αναχώρησε για το Καρπενήσι απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Asigba, Bejarano, Ramos, Romanic, Thuram, Vanderson, Ανάκογλου, Βελλίδης, Δημούτσος, Θεοδωρόπουλος, Καραγιάννης Αλ., Καραμάνος, Κωστίκας, Κατσίκας, Μπουλούλης, Σάλιακας, Σκόνδρας, Τσούκαλος, Βλαχομήτρος, Καραγιάννης Χρ., Κουδουνάς, Ματθαίου, Μητσόπουλος, Νικολόπουλος, Σόμογλου, Κατσέρης.

Υπέγραψε ο 23χρονος Μανώλης Σάλιακας

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της για δύο χρόνια, με τον 23χρονο δεξί μπακ Μανώλη Σάλιακα.

Στο παρελθόν ο Κρητικός άσος έχει αγωνιστεί ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, στην κυπριακή Καρμιώτισσα και τον ΑΟ Χανιά-Κισσαμικό την τελευταία διετία. Την προηγούμενη χρονιά στη Football League, ο Σάλιακας είχε 19 συμμετοχές και 2 γκολ.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο νεαρός παίκτης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια υγιής ομάδα. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και  είμαι σίγουρος ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Εύχομαι όλα τα παιδιά να έχουμε υγεία και μια καλή αγωνιστική χρονιά«

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message