Στο Καρπενήσι θα “χτίσει” τον νέο Παναιτωλικό ο Γιάννης Αναστασίου

16 Ιουν. 2021 / 01:23

Επειτα από το… σώσιμο της κατηγορίας μέσω των μπαράζ με την Ξάνθη η ομάδα του Αγρινίου γυρίζει σελίδα, με τον Τραϊανό Δέλλα να δίνει τη σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας στον Γιάννη Αναστασίου.

Η έναρξη της προετοιμασίας ορίστηκε για την Πέμπτη 1 Ιουλίου, ενώ το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί από 26 Ιουλίου έως 7 Αυγούστου στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου.

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού είναι η εξής:

 

Την Πέμπτη 1 Ιουλίου θ’ αρχίσει η προετοιμασία της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Παράλληλα με τις προπονήσεις που θα φιλοξενηθούν στο Emileon, θα πραγματοποιηθούν καρδιολογικές – αιματολογικές εξετάσεις (1 και 2 Ιουλίου) και εργομετρική αξιολόγηση (3 Ιουλίου).

Από τις 26 Ιουλίου έως και τις 7 Αυγούστου η προετοιμασία θα φιλοξενηθεί στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου.

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message