Τέλος ο Χάβος απο τα "καναρίνια"

28 Οκτ. 2020 / 08:12

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Μάκη Χάβο εξαιτίας της κακής πορείας στο πρωτάθλημα.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού αποτελεί ο Μάκης Χάβος. Η ομάδα του Αγρινίου ανακοίνωσε τη λύση τη συνεργασίας της με τον 51χρονο τεχνικό, εξαιτίας της κακής πορείας στο πρωτάθλημα, καθώς ύστερα από 6 αγωνιστικές είναι 12ος με μόλις τρεις βαθμούς.

Ο Χάβος ανέλαβε τον Παναιτωλικό τον Οκτώβριο του 2019 για τρίτη φορά στην καριέρα του και τον βοήθησε να παραμείνει στην κατηγορία την περσινή σεζόν, αλλά φέτος τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδανικά. Συνολικά, ο έμπειρος τεχνικός είχε οχτώ νίκες, 16 ισοπαλίες και 14 ήττες σε 38 αγώνες.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Μάκη Χάβο. Τον ευχαριστούμε για όσα προσέφερε στην ομάδα μας και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message