Ο Κλεισθένης ανάβει φωτιές.Συνεδριάζουν εκτάκτως στο Καρπενήσι

06 Μαϊ. 2018 / 08:45

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο στο Καρπενήσι αύριο Δευτέρα και ώρα  18.00μμ  για  συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης  επί του σχεδίου Νόμου με τίτλο: «Μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης -Εμβάθυνση της Δημοκρατίας -Ενίσχυση Συμμετοχής -Βελτίωση της Οικονομικής και  αναπτυξιακής  λειτουργίας  των ΟΤΑ (Πρόγραμμα  "ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι") -Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του πλαισίου  οργάνωσης και λειτουργίας των ΦΟ.ΔΣ.Α"-Ρυθμίσεις για την αποτελεσματικότερη, ταχύτερη και ενιαία άσκηση των αρμοδιοτήτων σχετικά με την απονομή ιθαγένειας και την πολιτογράφηση- Λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας ΥΠΕΣ» (εισηγητής ο Δήμαρχος κ.Σουλιώτης)

2. Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού για τις ανάγκες της πυροπροστασίας (εισηγήτρια η ΓΓ κ.Χορμόβα)

3. Πρόσληψη προσωπικού έως και πέντε (5) ημερομίσθια (εισηγήτρια η ΓΓ κ.Χορμόβα)

4. Τεκμηρίωση για την αδυναμία καθαρισμού του οδικού δικτύου για τις ανάγκες πυροπροστασίας περιόδου 2018  (εισηγητής  ο αντιδήμαρχος κ.Βονόρτας)

 

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message