Στα λευκά «ξύπνησε» η Ευρυτανία(Φώτο)

26 Φεβ. 2018 / 03:06 26 Φεβ. 2018 / 03:38 (upd)

Σε λευκό κλοιό λόγω των έντονων χιονοπτώσεων βρίσκονται απο τα ξημερώματα το σύνολο των περιοχών της Ευρυτανίας.. 

 Στα «λευκά» ξύπνησαν τα Αγραφοχώρια και το Καρπενήσι σήμερα το πρωί.Η έντονη βροχόπτωση, από τα μεσάνυχτα και μετά, μετατράπηκε σε χιονόπτωση και οι κάτοικοι της Ευρυτανίας ξύπνησαν με χιόνι .

Κλειστά τα σχολεία

Και οι δύο δήμοι της Ευρυτανίας(Αγράφων-Καρπενησίου), με ανακοίνωσή τος το πρωί έκαναν γνωστό ότι τα σχολεία και των δύο βαθμίδων θα παραμείνουν κλειστά για σήμερα Δευτέρα λόγω κακοκαιρίας. Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολειά λόγω κακοκαιρίας και στην περιοχή του Δομοκού στη Φθιώτιδα, όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο από τον δήμο Δομοκού.

Χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων χρειάζονται οι οδηγοί που θα κινηθούν σε όλο το επαρχιακό δίκτυο της Ευρυτανίας

Φωτογραφία του Γιάννης Σταμάτης.

Φωτογραφία του Γιάννης Σταμάτης.

Φωτογραφία του Γιάννης Σταμάτης.

Φώτο-Καρπενησι-Γιάννης Σταμάτης

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message