Γράφει ο Δημήτρης Μπαλωτής
Αυτό που έχει παρουσιάσει φέτος ο Παναιτωλικός, μόνο ομάδα (ανεξαρτήτου το τι προσπαθούν να παίξουν) δεν είναι! Ο… ηθικός αυτουργός και το… νυστέρι που πρέπει να βγάλει ο Κωστούλας ανεξάρτητα από το τι θα γίνει το βράδυ της Κυριακής! ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ !!!
Από το ξεκίνημα της σεζόν ο Παναιτωλικός δεν έπειθε ούτε τους πιο φανατικούς υποστηρικτές της διοίκησης. Ούτε φέτος, ούτε την περασμένη σεζόν. Πέρσι τον έσωσε το -12 της Ξάνθης. Φέτος;
Σε αυτά τα δύο χρόνια άλλαξε τρεις προπονητές. Ο καθένας έχει το δικό του μερίδιο ευθύνης. Το μεγαλύτερο ο μαθητευόμενος «μάγος» Κάστρο, αμέσως μετά ο Δέλλας και τελευταίος ίσως ο Χάβος ο οποίος εκ του (τελικού) αποτελέσματος, πιστώνεται την περσινή παραμονή.
Το «δέντρο» στο πρόβλημα του Παναιτωλικού, οι προπονητές! Άλλου είναι το… δάσος. Το ξέρουν οι περισσότεροι, αλλά κάνουν ότι δεν το βλέπουν, αναζητώντας επί μονίμου βάσεως το εξιλαστήριο θύμα. Μια χαρά τους «κάθεται» ο προπονητής!
Κόντρα στη Ξάνθη,o Δέλλας στις δηλώσεις του τόνισε ότι επιβεβαιώθηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου… Μπορεί να’ ναι κι έτσι. Αυτό που επιβεβαιώθηκε περίτρανα και για πολλοστή φορά, ήταν το κάτι σαν… ομάδα που παρατάχθηκε στα Πηγάδια.Ο Τεννές τον προσγείωσε στην προπονητική πραγματικότητα….δείχνοντάς του πως μπορείς να κερδίσεις αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας παίζοντας έξυπνα…
Ούτε αρχή, ούτε μέση, ούτε τέλος.
Οι ευθύνες του Δέλλα, γνωστές, αλλά άλλος είναι ο κατά συρροήν ηθικός αυτουργός ενός ποδοσφαιρικού «εγκλήματος» που διαπράττεται εκ προμελέτης τα τελευταία χρόνια στο Αγρίνιο.
Την Κυριακή το απόγευμα,η ομάδα μας παίζει όλη την χρονιά αλλά κυρίως την παραμονή της στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου ή την επιστροφή της στα πέτρινα χρόνια,της αφού κατάφερε να χάσει και τον τίτλο του φαβορί….
Είτε γλιτώσει τον υποβιβασμό, είτε όχι, στο Αγρίνιο, πρέπει να αλλάξουν τα… πάντα όλα.
Ο αρμόδιος και υπεύθυνος για το «ναυάγιο», από το πρωί της Δευτέρας, κοινοποιεί αποχωρήσεις – αποδεσμεύσεις και με τον τελευταίο, φεύγει και ο ίδιος και κλείνει και την πόρτα!
Με… ασπιρίνες δεν «γιατρεύεται» η κατάσταση στο Αγρίνιο. Θέλει νυστέρι που θα πιάσει… κόκκαλο!