Ακυρώθηκε το αντάμωμα των Αγραφιωτών Σαρακατσαναίων στο Αγρίνιο

07 Μαρ. 2020 / 01:15

Η ανακοίνωση του συλλόγου

Ο Σύλλογος Αγραφιωτων Σαρακατσαναίων Αιτωλοακαρνανίας σε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο, λαμβάνοντας υπόψιν και σεβόμενοι ,τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας,τις ανακοινώσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Αγρινίου για τις πρόσφατες εξελίξεις στην χώρα μας σχετικά με την εξάπλωση του ιού Covid 9(Κοριναίου) και ιδιαίτερα στην Δυτική Ελλάδα,προς αποτροπη της εξάπλωσης αυτού και προφύλαξης της Δημόσιας Υγείας ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ

να ΑΝΑΣΤΕΊΛΕΙ την ετήσια εκδήλωση του "ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΑ ΧΕΙΜΑΔΙΑ" που επρόκειτο να πραγματοποιήσει το ερχόμενο Σάββατο 14 Μαρτίου.

Να ευχηθούμε να έχει ομαλή εξέλιξη η δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας και ελπίζουμε να ανταμώσουμε όλοι μαζί σε χρόνο που οι συνθήκες θα το επιτρέψουν.Ευελπιστούμε στην κατανόηση σας.ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΥΓΕΊΑ ΟΛΩΝ.!!!Καλή αντάμωση....

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, κείμενο

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message