Αγρίνιο:Mε αισιοδοξία και χορό οι Αγραφιώτες Σαρακατσαναίοι έκοψαν την πίτα τους(Φώτο)

30 Ιαν. 2022 / 01:44 30 Ιαν. 2022 / 01:58 (upd)

Μέσα σε μία ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε  η κοπή της Πρωτοχρονιάτικής Πίτας του Συλλόγου Αγραφιωτών Σαρακατσαναίων Αιτωλ/νίας,στην έδρα του συλλόγου στο Αγρίνιο, ακολουθώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα τα οποία ισχύουν περί μη διάδοσης του covid-19.

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που παίζουν μουσικά όργανα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Η αίθουσα γέμισε από μέλη και φίλους των Σαρακατσαναίων, που ήρθαν να ανταλλάξουν ευχές και να θαυμάσουν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου , τα οποία για άλλη μία φορά, εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους με τις χορευτικές τους ικανότητες .

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Όλοι μαζί ανανέωσαν το ραντεβού τους σε μια μεγαλύτερη εκδήλωση με περισσότερο κέφι και όρεξη φυσικά αν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες 

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message