Στο επίκεντρο τα σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Δυτικής Ευρυτανίας

08 Απρ. 2024 / 11:08 08 Απρ. 2024 / 11:50 (upd)

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στο Κερασοχώρι όπου συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα που αφορούν την Δυτική Ευρυτανία.

Στη συζήτηση για τα σοβαρά προβλήματα των ορεινών χωριών  ,όπου οι δημότες των Αγράφων ζητούν επιτακτικά εδώ και χρόνια άμεσες λύσεις, συμμετείχαν ο δήμαρχος Αλέξης Καρδαμπίκης,ο Αντιπεριφερειάρχης Άρης Τασιος, η Αντιπεριφερειάρχης Ορεινής & Δασικής Πολιτικής Κατερίνα Καλαντζή,ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θωμάς Ευαγγελογιώργος ,η Αντιδήμαρχος  Αργυρώ Διώτη καθώς και ο  Γενικός Γραμματέας του δήμου Αγράφων Γρηγόρης Παπαθανάσης.

Στην ανακοίνωσή του ο δήμος Αγράφων αναφέρει:

"Στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αγράφων και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Κερασοχώρι, συνάντηση εργασίας μεταξύ των δύο Φορέων. 

Στη συνάντηση, συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα που αφορούν το Δήμο Αγράφων με το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα να κυριαρχεί. 

Σημαντικές αναφορές έγιναν επίσης για το σύνολο του οδικού δικτύου που διέπει το Δήμο, τους δρόμους που είναι σε εξέλιξη και που θα δρομολογηθούν άμεσα, ενώ παράλληλα  έντονη βαρύτητα δόθηκε και στον οδικό άξονα που αφορά τη σύνδεση Αγρινίου – Καρπενησίου - Λαμίας. Εξαιρετικά σημαντική και η δέσμευση της Περιφέρειας για την ολοκλήρωση του δρόμου για το χωριό Άγραφα εντός του 2024. 

Τέλος, οι δυνατότητες ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αγράφων, απασχόλησαν επίσης τους συμμετέχοντες, θέτοντας στο επίκεντρο τη Λίμνη Κρεμαστών, την αναβάθμιση των χώρων και των υποδομών αθλητισμού καθώς επίσης και την ανάδειξη των φυσικών, πολιτιστικών και θρησκευτικών μνημείων που αναβλύζουν ιστορία". 

2 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου χ Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 10:01 δημοσιεύθηκε από χ

    μονο η αργυρω θα δωσει την λυση

    Aναφορά
  • Σύνδεσμος σχολίου Πόπη Δευτέρα, 08 Απριλίου 2024 12:37 δημοσιεύθηκε από Πόπη

    Πρέπει ο αντιπεριφερειάρχης να αρχίσει να στηρίζει το δήμο Αγράφων. Από συναντήσεις χόρτασε ο λαός. Λεφτά θα δώσετε να γίνει κάνα εργακι κύριε... Ρε Άλεξ την Αργυρώ την είχες στο τραπέζι να πείσει τον Άρη πιο μπουζούκι είν'καλύτερο.... δεν χόρτασε έργα προεκλογικά....

    Aναφορά

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message