Πάτρα: Άνοιξαν τον τάφο της Τζωρτζίνας και πήραν το tablet

09 Απρ. 2022 / 12:36

Το tablet με το οποίο έχει θαφτεί η μικρή Τζωρτζίνα από την Πάτρα είναι στο «μικροσκόπιο» των Αρχών γι' αυτό και ολοκληρώθηκε, το Σάββατο (09/04), το άνοιγμα του τάφου της 9χρονης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες του ΜEGA, στο κοιμητήριο Συχαινών τελέστηκε τρισάγιο προκειμένου να ανοιχτεί ο τάφος της Τζωρτζίνας και να ανασυρθεί το tablet το οποίο έχει θαφτεί μαζί της.

Ακόμα, στο νεκροταφείο έφτασε και η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα, μαζί με άνδρες της Αστυνομίας που απέκλεισαν το σημείο για να μην υπάρξει κάποιο απρόοπτο στη διαδικασία.

Μάλιστα, κατά την Ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, το tablet φαίνεται να «κρύβει» σημαντικές πληροφορίες όσον αφορά στην κεταμίνη και, κυρίως, στο πώς την προμηθεύτηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Υπενθυμίζεται πως από το σπίτι της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου έχουν κατασχεθεί οκτώ κινητά τηλέφωνα, τα οποία έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» των Αρχών και τα ευρήματα πρόκειται να παραδοθούν στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, μαζί με τα αποτελέσματα από τα βουλεύματα που εκδόθηκαν για άρση απορρήτου των τηλεπικοινωνιών.

Πάντως, από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας φαίνεται να έχουν εντοπιστεί κάποιες διαδικτυακές αναζητήσεις της κατηγορούμενης από δική της συσκευή και αυτές αφορούσαν σε ουσίες που προκαλούν θάνατο.

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message