Ενημερωτικές ημερίδες σε Αθήνα & Καρδίτσα για τα αιολικά στα Άγραφα

31 Μαϊ. 2018 / 12:11 31 Μαϊ. 2018 / 12:35 (upd)

Ενημερωτικές ημερίδες  διοργανώνουν το δίκτυο Φορέων και Πολιτών για την προστασία των Αγράφων με θέμα:" Άγραφα – Αειφόρος ανάπτυξη Αλήθειες και ψέμματα για τα αιολικά πάρκα".

Το Σάββατο 2 Ιουνίου στις 11.00 στο Παυσίλυπο στην Καρδίτσα, θα γίνει ενημέρωση απο το δίκτυο με τους στόχους και τις παρεμβάσεις ενώ την ίδια ημέρα στην Αθήνα ,στις 18.30 στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων – Αμφιθέατρο Αντώνης Τρίτσης (Ακαδημίας 50),θα υπάρξει ενημέρωση και συζήτηση με ερωτήσεις και τοποθετήσεις απο τους παρευρισκόμενους καθώς και ενημέρωση σχετικά με την πορεία της προσφυγής στο ΣτΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες  

Συντονιστικό για την Προστασία των Αγράφων Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Χρήστος Φασούλας)

Κίνηση Πολιτών για την Προστασία του Ευρυτανικού Περιβάλλοντος, Μανώλης Κοπανάκης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Φώνη Τσιμάκη Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φωτογραφία του Apostolis Dianellos Pantelis.

Φωτογραφία του Apostolis Dianellos Pantelis.

 

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message