Η «λογοδοσία» της δημοτικής αρχής Αγράφων-Πότε είναι η ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

20 Φεβ. 2024 / 11:18 20 Φεβ. 2024 / 11:27 (upd)

Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αγράφων για το 1ο δίμηνο του 2024, θα διεξαχθεί διά ζώσης στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Κερασοχώρι, την 29 η Φεβρουαρίου 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 μ.μ.

Επισημαίνεται ότι για την Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας, η οποία είναι δημόσια, μπορούν να υποβληθούν θέματα προς συζήτηση από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου & τους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων έως την 26η Φεβρουαρίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 μ.μ, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε εγγράφως στο πρωτόκολλο του Δήμου (υπόψη της προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου).

Στην περίπτωση που τα θέματα που θα προταθούν εμπρόθεσμα από του Δημοτικούς Συμβούλους υπερβαίνουν τα δέκα (10), ή αυτά που θα προταθούν από Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων υπερβαίνουν τα δύο (2) τα θέματα που θα εγγραφούν τελικά στην ημερήσια διάταξη και θα συζητηθούν θα προκύψουν μετά από δημόσια κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί κατά την έναρξη της συνεδρίασης από το Προεδρείο.

Από τα θέματα της κλήρωσης, μέχρι τρία (3) θέματα πρέπει να αποτελούν πρόταση των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας

Τι είναι η λογοδοσία

Πρόκειται για ειδικές συνεδριάσεις που θα γίνονται μία φορά κάθε δύο μήνες και θα έχουν ως αντικείμενο την απάντηση σε ερωτήματα των μελών του δημοτικού συμβουλίου από τον Δήμαρχο Αγράφων και την δημοτική Αρχή.

6 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου ΓΙΩΡΓΟΣ Κ Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 20:39 δημοσιεύθηκε από ΓΙΩΡΓΟΣ Κ

    Αγαπητή ΙΟΥΛΙΑ το παιδί απο το Λιθοχωρι και το παιδί από την κρεντη μην τα φοβάσαι ,είναι μάγκες και άξιοι στην ζωή τους με αποτέλεσμα να έχουν πολύ χρήμα !!Γι αυτό κοιτα εσυ αγαπητή ΙΟΥΛΙΑ την άθλια ζωούλα σου ,γλυψε εκεί πέρα στο δήμο μπας και φας κάνα κοκαλάκι κ άσε τα υπόλοιπα !!!!!

    Aναφορά
  • Σύνδεσμος σχολίου ΝΙΚΟΣ Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 10:06 δημοσιεύθηκε από ΝΙΚΟΣ

    ΜΑΚΗΣ ΓΡΑΝΙΤΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ?

    Aναφορά
  • Σύνδεσμος σχολίου ΜΑΚΗΣ ΓΡΑΝΙΤΣΑ Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 17:57 δημοσιεύθηκε από ΜΑΚΗΣ ΓΡΑΝΙΤΣΑ

    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!!!ΣΑΣ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΜΑΙΛ

    Aναφορά
  • Σύνδεσμος σχολίου ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΘΟΧΩΡΙ Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 08:37 δημοσιεύθηκε από ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΘΟΧΩΡΙ

    ΙΟΥΛΙΑ....ΚΙ ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΡΥΦΗ....Τ ΑΓΓΕΙΑ ΓΙΝΗΚΑΝ ΘΥΜΙΑΤΑ Κ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΛΙΒΑΝΙ,ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΓΙΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Κ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕς ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΙ...[ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΟΥΡΗΣ]

    Aναφορά
  • Σύνδεσμος σχολίου ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΛΙΘΟΧΩΡΙ Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 08:21 δημοσιεύθηκε από ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΛΙΘΟΧΩΡΙ

    ΕΣΥ ΑΔΕΡΦΗ ΙΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ?ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ...

    Aναφορά
  • Σύνδεσμος σχολίου Ιουλία Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024 00:04 δημοσιεύθηκε από Ιουλία

    Να ρθει και το παιδί από την κρεντη και το παιδί από το λιθοχορι που προεκλογικά ανέβαζαν κατηγορίες στο φεισμουκ και έλεγαν μόνο ο Μπάμπαλης δήμαρχος. Να ρθουν να πουν τις προτάσεις τούς και να απολογηθούν για την συντριβή τουε.... ήθελαν και στοίχημα χα χα

    Aναφορά

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message