Οι νέοι καθάρισαν το Ραπτόπουλο!

26 Αυγ. 2023 / 02:54 26 Αυγ. 2023 / 03:05 (upd)

Έμπρακτο παράδειγμα εθελοντισμού οι νέοι στο Ραπτόπουλο του δήμου Αγράφων , καθώς αποφάσισαν μόνοι τους να καθαρίσουν το χωριό τους από τα σκουπίδια και να βελτιώσουν την εικόνα του.

Έτσι βγήκαν και μάζεψαν ό,τι βρήκαν πεταμένο, καταβάλλοντας πολύωρη προσπάθεια και μαζεύοντας σχεδόν ένα φορτηγάκι σκουπίδια.

Στην αναρτησή τους στα κοινωνικά δίκτυα μιλούν για την δράση τους αλλά τονίζουν συγχρόνως τα πόσα ακόμη σκουπίδια παραμένουν στις πλαγιές και στα ρέματα του Ραπτοπούλου.

"Ένα φορτηγάκι σκουπίδια ήταν η συγκομιδή από την περιβαλλοντική δράση που πραγματοποίησε ο Σύλλογός μας στις 16 Αυγούστου. Πολλά  «φορτηγά» παραμένουν  ακόμη στις πλαγιές, στα ρέματα, δίπλα στους δρόμους και στα δάση του χωριού μας, δημιουργώντας ένα αποκρουστικό θέαμα σε μια από τις καθαρότερες (θεωρητικά) περιοχές της Ευρώπης. Η εικόνα αυτή πιστεύουμε δε μας αρμόζει. Αν φέρουμε στο μυαλό μας και τη  θλιβερή εικόνα της Τρίτης, με τον καπνό που σκέπασε την περιοχή μας ταξιδεύοντας από τη Θράκη,  εύκολα γίνεται αντιληπτό πως η ασέβεια στα φυσικά οικοσυστήματα είναι τελικά ασέβεια προς τον ίδιο τον άνθρωπο. Ας βάλουμε ένα τέλος σε όλη αυτή την κατάσταση! Είναι στο χέρι μας!

Υ.Γ. Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» στους μικρούς μας φίλους που συμμετείχαν στη δράση με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και στα παιδιά από το Λημέρι για την έμπρακτη αλληλεγγύη τους και στην ΚΟΙΝΣΕΠ 'Η ΕΥΡΥΤΗ' για τη συνεργασία. Ελπίζουμε την επόμενη φορά να είμαστε ακόμη περισσότεροι"!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

3 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου ΤΕΡΕΝΣ Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 19:24 δημοσιεύθηκε από ΤΕΡΕΝΣ

    ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΝΙΑΦΑΣ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ............. ΑΛΛΑ ΠΑΠΑΛΑ....

    Aναφορά
  • Σύνδεσμος σχολίου ΓΙΩΡΓΑΡΑΣ Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 15:27 δημοσιεύθηκε από ΓΙΩΡΓΑΡΑΣ

    δυτικη ευρυτανια παιζει μονο καρδαμπικη,πωσ και ετσι΄΄΄΄΄?ξερει καποιοσ να μασ πει?

    Aναφορά
  • Σύνδεσμος σχολίου Μήτσος ράδιο Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023 20:59 δημοσιεύθηκε από Μήτσος ράδιο

    Μπράβο στο βήμα του πολίτη που αντικειμενικά βάζει άρθρα και από τους δύο συνδυασμούς όπως επίσης αναφέρει και δράσεις που γίνονται στα χωριά μας.
    Εκείνος ο ψευτοδημοσιογραφος απ' την Βουλπη μόνο τον Μπάμπαλη αφού μπήκε ο μικρούλης τού μέσα..... Να σε δώ μετά τις εκλογές με τι μούτρα θα ανέβεις στο χωριό μας...

    Aναφορά

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message