Άγραφα:Καταγγελίες της αντιπολίτευσης για στημένες κληρώσεις & επιτροπές στην παραλαβή έργων

18 Ιουλ. 2023 / 10:04

Έντονα επικριτικοί για τους χειρισμούς της δημοτικής αρχής  στη διαδικασία κληρώσεων των επιτροπών για την παραλαβή των έργων του Δήμου Αγράφων εμφανίζεται η αντιπολίτευση .

Στην επιστολή του προς το "VP" ο επικεφαλής της κ.Θεόδωρος Μπαμπαλής  μιλά για "στημένες κληρώσεις και στημένες επιτροπές " στις επιτροπές παραλαβής έργων καθώς και για " κακοδιαχείρηση και κατασπατάληση δημοσίου χρήματος".

Αναλυτικά η επιστολή Μπαμπαλή έχει ως εξής:

"ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΑΦΩΝ. 

Στις κληρώσεις των επιτροπών για την παραλαβή των έργων του Δήμου Αγράφων συμμετέχουν 11 Μηχανικοί και κάθε φορά μετά την κλήρωση προκύπτουν οι 3  που αποτελούν την επιτροπή παραλαβής του συγκεκριμένου έργου. 

Τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα από την 26 -- 2 -- 2021 μέχρι την 18 -- 10 -- 2022 συστάθηκαν 21 επιτροπές Μηχανικών για την προσωρινή και οριστική παραλλαβή 21  έργων του Δήμου και.............. όλως  τυχαίως κληρώθηκαν σε όλες ανεξαιρέτως τα ίδια ονόματα!

Τώρα πως γίνεται να κληρώνονται επί  21 συνεχόμενες κληρώσεις τα ίδια ακριβώς  ονόματα δεν γνωρίζω!

Προφανώς η Δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος θα ξέρουν περισσότερα και οφείλουν τουλάχιστον εξηγήσεις!

Πάντως  σε σχετική ερώτηση που υπέβαλα στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγράφων, παρουσιάζοντας τα πρακτικά των κληρώσεων αυτών,  ο Δήμαρχος μου συνέστησε να αναλάβω την ευθύνη αυτών που είπα και έχουν καταγραφεί!

Την ευθύνη των όσων γίνονται και οδηγούν στην κακοδιαχείρηση και την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος ποιος την αναλαμβάνει;

Όλα τα έγγραφα και τα πρακτικά των κληρώσεων των συγκεκριμένων επιτροπών είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου και κάθε ελεγκτικού μηχανισμού της Πολιτείας που τυχόν ενδιαφέρεται για το θέμα!"

 

 

 

3 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου Δημοσθένης Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023 02:59 δημοσιεύθηκε από Δημοσθένης

    Αρε Μπάμπαλη μια ζωή ο ίδιος όλο καταγγελίες του φβ όμως φοβερές δεν βλέπει άραγε ότι δεν τραβάει υποψηφιότητα σου και πας για διασυρμό χειρότερο του Τσίπρα ούτε 30/100 δεν πιάνεις.ο πανικός είναι προφανές που σε έχει πιάσει να θυμίσουμε τα δικά σου που αυτά κ αν θέλουν εισαγγελέα.και κάτι προς μερικούς κ το ίδιο τον Μπάμπαλη δεν είναι τσιφλίκι σου ο δήμος Αγράφων που λες είχα ταμεία γεματα σπίτι σου δικά σου λεφτά κ τα οικοιποιησε και ούτε είναι ο δήμος απασχόληση δουλειά είναι προσφορά Στ'τόπο . και κάτι τελευταίο ψάξε να βρεις δουλειά επιτέλους πέρασες τα 50 και κοιτάς να ζεις από το δήμο ....κουρασες πολύ θ πάρει την απάντηση που σου αξίζει τς 8 Οκτωβρίου υπομονή ας κατάληξη ως τοτε

    Aναφορά
  • Σύνδεσμος σχολίου ΜΑΚΗΣ ΓΡΑΝΙΤΣΑ Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 23:43 δημοσιεύθηκε από ΜΑΚΗΣ ΓΡΑΝΙΤΣΑ

    ΞΥΠΝΗΣΕ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ;;;;;;ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ .ΤΑΡΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

    Aναφορά
  • Σύνδεσμος σχολίου Βασουλα Δημήτρης Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 22:49 δημοσιεύθηκε από Βασουλα Δημήτρης

    Μιλάει ο .... που έκανε πάρτυ με τους παλιοκατνιωτες πέντε χρόνια. Μιλάει ο... που που έδωσε ...για γλυκά σε ζαχαροπλαστείο εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου.... Μιλάει και τι λέει τίποτα... Απλώς λέει....
    Με αυτή την τακτική ξέρουμε το αποτέλεσμα....
    Και αυτό έτσι το είπε δεν κατήγγειλε κάτι σε αρμόδια υπηρεσία.
    Άσε ρε έχετε πιάσει πάτο....

    Aναφορά

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message