Άγραφα:Δημοπρασία για το αναψυκτήριο της Βούλπης μετά το "άκυρο" της απευθείας μίσθωσης

08 Οκτ. 2021 / 08:08 08 Οκτ. 2021 / 09:58 (upd)

Ως "παρανόμως εκδοθείσα" ακυρώθηκε απο τον συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Στερεάς κ.Κώστα Λάππα η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγράφων περί απευθείας εκμίσθωσης  του δημοτικού ακινήτου στην τοπική κοινότητα Βούλπης(απόφαση).

 Θυμίζουμε η τότε απόφαση του δήμου για απευθείας εκμίσθωση του αναψυκτήριου προκάλεσε πολλές αντιδράσεις απο κατοίκους που κατήγγειλαν την δημοτική αρχή Καρδαμπίκη για αδιαφάνεια ζητώντας ακύρωση και εκ νέου διαδικασία δημοπρασίας για το ακίνητο προσφεύγοντας στην Αποκεντρωμένη.

 Και ..παράνομο και ανήθικο

Αλγεινή εντύπωση είχε προκαλέσει τότε ,στα μέσα καλοκαιριού , η προχειρότητα με την οποία τόσο ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ.Πάνος Γκορόγιας που έφερε το θεμα στο ΔΣ ,όντας αδιάβαστος μιλούσε για "έλλειψη ενδιαφέροντος από επιχειρηματίες"..όσο και ο ίδιος ο δήμαρχος κ. Α.Καρδαμπίκης που συναίνεσε στην απόφαση ,"έφαγε αμάσητη" την θετική γνωμοδότηση του τοπικού προέδρου και πατώντας πάνω στο παραθυράκι του νόμου που του δίνει την δυνατότητα για απευθείας ανάθεση σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Μέλη τότε της δημοτικής αρχής υπερασπιζόμενοι τον δήμαρχο μιλούσαν για ..νόμιμη και ηθική διαδικασία την ώρα που κάτοικοι της Βούλπης είχαν ξεσηκωθεί ως άμεσα ενδιαφερόμενοι για την μίσθωση του ακινήτου.Τότε μάλιστα υπήρξαν και τα πρώτα ..σύννεφα στις σχέσεις  Δημάρχου -Αντιδημάρχου με τον δεύτερο να αφήνει να εννοηθεί ότι δεν ήξερε το ιστορικό της υπόθεσης και εκτέθηκε απο την στάση του Καρδαμπίκη. 

 Έκθετη η δημοτική αρχή-Σε δημοπρασία το αναψυκτήριο 

Εγκρίθηκε απο την οικονομική επιτροπή κατα την τελευταία συνεδρίασή της η διενέργεια πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του ακινήτου στην Τοπική Κοινότητα Βούλπης .

 Η δημοπρασία θα είναι πλειοδοτική, φανερή και προφορική και θα διεξαχθεί στις 11/11/20201, ώρα 10:00 έως 11:00 στο δημοτικό κατάστημα Κερασοχωρίου ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής που έχει ορισθεί με την πράξη 13/2021 του Δημοτικού Συμβουλίου. Πληροφορίες για τη δημοπρασία παρέχονται από το Τμήμα Εσόδων ημέρες Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες 7.00 – 15.00 Διεύθυνση Κερασοχώρι Τηλέφωνο 22373 50901,2237351300.

Δήμος Αγράφων:Αντιδράσεις και προσφυγές έφερε η απευθείας ανάθεση για το αναψυκτήριο της Βούλπης

6 σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου Ηλιας Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 23:38 δημοσιεύθηκε από Ηλιας

    Μόνο κριμα.

    Aναφορά
  • Σύνδεσμος σχολίου Μπάμπης Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2021 14:21 δημοσιεύθηκε από Μπάμπης

    Το έχουν καβαλήσει για καλά το καλάμι και οι δύο τους.Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος.Και απο έργα;;;;;ούτε λόγος.facebook ..instegram όλη την ώρα και δημοσιογραφάκια της κακιάς ΄ώρας

    Aναφορά
  • Σύνδεσμος σχολίου Κώστας Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2021 23:59 δημοσιεύθηκε από Κώστας

    Βρε αμέσως χολή για τον Καρδαμπίκη.
    Ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος σίγουρα στη περίπτωση αυτή έπραξαν με νόμιμη διαδικασία αλλά προφανώς μήπως πέσανε στην παγίδα του προέδρου... Λέω εγώ...
    Σημασία έχει ότι οι άνθρωποι τρέχουν για τον δήμο. Τουλάχιστον βλέπουμε κάτι να γίνεται.

    Aναφορά
  • Σύνδεσμος σχολίου ΤΣΟΠΑΝΟΣ Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2021 22:23 δημοσιεύθηκε από ΤΣΟΠΑΝΟΣ

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ

    Aναφορά
  • Σύνδεσμος σχολίου Γρηγόρης Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2021 22:22 δημοσιεύθηκε από Γρηγόρης

    Πολύ κρίμα.Για τον Γκορόγια σαν νέο άνθρωπο είχα άλλη άποψη και περίμενα πολλά .Δυστυχώς διαψευστήκαμε με τον χειρότερο τρόπο.Ουτε την ψηφο του δεν θα βρει και αυτός στις επόμενες εκλογές

    Aναφορά
  • Σύνδεσμος σχολίου Πάνος Άγραφα Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2021 22:19 δημοσιεύθηκε από Πάνος Άγραφα

    Γιατί περιμένατε κάτι διαφορετικό απο την δημοτικη αρχή τουΚαρδαμπίκη??Αδιαφάνεια παντού με εκατοντάδες απευθειας αναθέσεις

    Aναφορά

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message