Πυροσβεστική:Προήχθη σε Υποστράτηγος ο Αιτωλ/νας Χριστόφορος Μπόκας-Αναλαμβάνει Συντονιστής Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας και Νήσων

26 Ιαν. 2024 / 08:43 26 Ιαν. 2024 / 10:00 (upd)

Την θέση του Συντονιστή Επιχειρήσεων Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας και Νήσων αναλαμβάνει ο Αιτωλοακαρνάνας  Χριστόφορος Μπόκας, ο οποίος προήχθη στον βαθμό του Υποστράτηγου στις πρόσφατες κρίσεις.

Ο έμπειρος αξιωματικός της Πυροσβεστικής εως τώρα κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας.

 Σε μήνυμά του ο κ. Μπόκας αποχαιρετά μετά από δύο χρόνια θητείας στην ΠΕ.ΠΥ.Δ. και εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες του σε όσους συνεργάστηκαν μαζί του :

"Μετά απο 2 χρόνια στο τιμόνι της Πυροσβεστικής περιφερειας της Δυτικής Ελλάδας και με μεγάλη συγκίνηση αποχαιρετω σήμερα την Πάτρα και συνεχίζω στα Ιωάννινα αφου προηχθην στον βαθμό του Υποστράτηγου μετά τις τελευταίες κρίσεις,ως συντονιστής Ηπείρου, Ιονίων νήσων και Δυτικής Μακεδονίας.

Επιθυμώ από καρδιας να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους, το επιτελειο μου, που εγινε οικογένεια,αλλα και όλους τους συνεργάτες της Τοπικης Αυτοδιοίκησης,των στρατιωτικών αρχών και Σωμάτων Ασφαλειάς με την ευλογία της Διοίκησης της Εκκλησίας ,για την  άψογη συνεργασία και την αμέριστη προσήλωση στην δυσκολη περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας, τα αποτελέσματα της οποιας ήταν τα καλύτερα των τελευταίων ετών.

Ήταν ακόμα ένα μάθημα πως οι άνθρωποι δεν συνυπάρχουν μόνο, αλλά ταυτόχρονα συμπραττουν για την επίτευξη ενός κοινου στόχου, την διασφάλιση της ανθρώπινης ζωής και ευημερίας. Σας ευχαριστω από καρδιάς, οι δρόμοι θα μας ξαναφερουν κοντα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Ποιος είναι ο Υποστράτηγος Χριστόφορος Κ. Μπόκας

Γεννήθηκε στην Παραβόλα Αγρινίου.

Κατατάχθηκε στο Σώμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το έτος 1991.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του σαν Αξιωματικός έχει υπηρετήσει σε μάχιμες και επιτελικές Υπηρεσίες της Πυροσβεστικής  ενώ υπήρξε διοικητής στην ΠΥ Αγρινίου,ΠΥ Ναυπάκτου,ΠΥ Μεσολογγίου,Διοίκηση ΠΥ Αιτωλ/νίας ,Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Βορείου Αιγαίου και εως τώρα ως Διευθυντής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας.

Έχει λάβει μέρος σε πολλές και δύσκολες επιχειρήσεις πυρόσβεσης και διάσωσης ανα την Ελλάδα , έχει παρακολουθήσει τα προβλεπόμενα Σχολεία του Σώματος ενώ του έχουν απονεμηθεί τα προβλεπόμενα παράσημα και μετάλλια.

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message