Φάρμα: Μεγάλος νικητής ο Νεόφυτος Ηλία - Κέρδισε 100.000 ευρώ

18 Απρ. 2022 / 12:46

Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος τελικός της "Φάρμας", που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (17/04) στον ΑΝΤ1.

Νικητής του αγροτικού ριάλιτι εγκλεισμού του ΑΝΤ1 αναδείχτηκε ο Νεόφυτος Ηλίας, ο οποίος πήρε την πρωτιά, τον τίτλο του "Αγρότη της χρονιάς" και φυσικά το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ο Κύπριος παίκτης είχε αποχωρήσει στα μισά της "Φάρμας" μετά από μονομαχία, ωστόσο, επέστρεψε δυναμικά στα τελευταία επεισόδια και κατάφερε να στεφθεί νικητής.

Σημειώνεται πως οι 6 φιναλίστ ήταν οι Βασίλης Λέντζος, Μάνος Πανταζής, Νεόφυτος Ηλία, Κουτσαβάκης (Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου), Αστρινός Χαραλαμπάκης και Φανή Χαλκιά.

Οι φιναλίστ αναμετρήθηκαν σε 6 αγωνίσματα με σκοπό να κερδίσουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούν, ενώ στη συνέχεια συγκέντρωσαν και βαθμούς από την ψηφοφορία των παλιών παικτών, οι οποίοι επέστρεψαν για τον τελικό.

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message