Το τελευταίο υποψήφιο που κλείνει την πεντάδα του ψηφοδελτίου στην Ευρυτανία ανακοίνωσε χθες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός.
Έτσι μετά τις υποψηφιότητες του Α.Τασιού,Ντόρας Ράπτη,Γιάννη Αντωνίου και Κατερίνα Καλαντζή,υποψήφιος θα είναι και ο υπάλληλος του Δήμου Αγράφων από το Ραπτόπουλο Γιώργος Παπαδήμος.
Ο κ.Παπαδήμος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ραπτόπουλο Ευρυτανίας. Αποφοίτησε από το Κατσάμπειο Λύκειο Προυσού. Σπούδασε στο τμήμα Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων του Τ.Ε.Ι. Αθήνας και στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετιγκ. Είναι υπάλληλος στο Δήμο Αγράφων, 55 ετών, παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.
Στο σύντομο μήνυμά του γιατί είναι υποψήφιος αναφέρει..
"Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα η υποψηφιότητά μου ως περιφερειακός σύμβουλος Νομού Ευρυτανίας στο ψηφοδέλτιο του Φάνη Σπανού για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Ποτέ δεν έκρυψα την κομματική μου ταυτότητα, αλλά έχω την πεποίθηση πως οι ευρύτερες συναινέσεις κυρίως στην πολιτική, πρέπει να είναι το ζητούμενο. Θα επιδιώξω με όλες μου τις δυνάμεις, για την προώθηση κι επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μου αλλά κυρίως στην διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών, που θα επιτρέψουν στους νέους να παραμείνουν στα χωριά τους. Πάνω από όλα όμως με διάθεση προσφοράς και ανιδιοτέλεια, όπως κάνω πάντα στην ζωή μου".