Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γενικός γραμματέας στην Κάρπαθο ανέλαβε ο πρώην δήμαρχος Αγράφων Θεόδωρος Μπαμπαλής

19 Μαϊ. 2021 / 11:47 19 Μαϊ. 2021 / 12:05 (upd)

Με απόφαση του Δημάρχου Καρπάθου κ. Ιωάννη Νισύριου ως Γενικός Γραμματέας του δήμου προσελήφθη πριν λίγες μέρες ο πρώην δήμαρχος Αγράφων και νυν επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ.Θεόδωρος Μπαμπαλής.

Ο Δήμαρχος μπορεί με απόφασή του να αναθέτει στον Γενικό Γραμματέα την υπογραφή, με εντολή του, εγγράφων και πιστοποιητικών, πλην χρηματικών ενταλμάτων.

 Ο Θεόδωρος Μπαμπαλής είναι 46 ετών,γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Άγραφα και είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ έχει φοιτήσει και στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Η αυτοδιοικητική δραστηριότητα του νέου ΓΓ

1999-2010 Δημοτικός Σύμβουλος στον Καποδιστριακό Δήμο Αγράφων!

2001-2002 Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στον Καποδιστριακό  Δήμο Αγράφων!

2011-2014 Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του Καλλικρατικού Δήμου Αγράφων!

2014-2019 Δήμαρχος στον Καλλικρατικό Δήμο Αγράφων!

2019-Σήμερα Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του Δήμου Αγράφων!

 Το "ευχαριστώ" Μπαμπαλή

Σε μηνυμά του ο Θεόδωρος Μπαμπαλής ευχαριστεί τον δήμαρχο Καρπάθου τονίζοντας:

"Θα ήθελα με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων μου ως Γενικός Γραμματέας του Δήμου Καρπάθου, να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Νισύριο και την Δημοτική Αρχή, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου!

Θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις και την εμπειρία μου, μέσα από τις συγκεκριμένες αρμοδιότητες να ανταπεξέλθω και να συμβάλλω, πάντα σε συνεργασία με την Δημοτική Αρχή, τις υπηρεσίες του Δήμου, καθώς και τους συναρμόδιους φορείς και υπηρεσίες, για την καλύτερη, ταχύτερη και πλέον αποτελεσματική λειτουργία του Δήμου Καρπάθου σε όλα τα επίπεδα!

 Δείτε ΕΔΩ την απόφαση διορισμού 

Σχετικά Άρθρα

2 σχόλια