Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρώτη η ΔΑΚΥΠΣ στις εκλογές των Πυροσβεστών της Αττικής

09 Ιουν. 2019 / 07:54 10 Ιουν. 2019 / 11:36 (upd)

Εκλογές είχαμε την Τετάρτη και την Πέμπτη,5 & 6 Ιουνίου 2019,στην Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Αττικής.

Στην εκλογική διαδικασία που ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα συμμετείχαν 4 υποψήφιοι συνδυασμοί που διεκδίκησαν έδρες τόσο στο Διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης όσο και αντιπροσώπους στην Πανελλήνια Ομοσπονδία ΠΟΕΥΠΣ.

Συνολικά ψήφισαν 615 εγγεγραμμένα  μέλη  (έγκυρα 611 -άκυρα 3-λευκά 1) με την ΔΑΚΥΠΣ να παίρνει και πάλι την πρωτιά με 383 ψήφους εκλέγοντας 7 μέλη στο ΔΣ και 16 αντιπροσώπους στην ΠΟΕΥΠΣ .

Αναλυτικά οι ψήφοι και οι έδρες που έλαβαν οι συνδυασμοί:

ΔΑΚΥΠΣ 383 ψήφους -Eκλέγει 7 μέλη στο Δ.Σ- 16 αντιπροσώπους στην ΠΟΕΥΠΣ 

ΑΕΠ 109 ψηφους -2 μέλη στο Δ.Σ.- 5 αντιπροσώπους ΠΟΕΥΠΣ

Ανεξάρτητοι Πυροσβέστες Αττικής -98 ψήφους 2 μέλη στο Δ.Σ. -4 αντιπροσώπους ΠΟΕΥΠΣ

 ΕΑΚΠ 21 ψήφους -0 μέλη στο Δ.Σ. -0 ΣΤΗΝ ΠΟΕΥΠΣ

 Επανεκλογή Παναγιώτη Ψαλτάκου στο τιμόνι της ΕΥΠΣΑ

Επανεκλέχθηκε και μάλιστα πρώτος σε ψήφους των συναδέλφων του ο νυν πρόεδρος Παναγιώτης Ψαλτάκος στις εκλογές για την ανάδειξη των μελών του νέου Δ.Σ της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Αττικής.

Ο ίδιος και το ΔΣ την περασμένη τριετία , έδωσαν ένα μεγάλο και πολύπλευρο αγώνα σε πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες για την προάσπισης των εργασιακών δικαιωμάτων και κατακτήσεων των πυροσβεστών.

Ο κ.Ψαλτάκος σε μήνυμά του ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους για την σταθερή στήριξη και εμπιστοσύνη τους τόσο στον ίδιο όσο και την παράταξή τους τα τελευταία χρόνια

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, βουνό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

 

Σχετικά Άρθρα