Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΚΚΕ:H 5άδα υποψηφίων του Κώστα Μπασδέκη για την Ευρυτανία

12 Απρ. 2019 / 12:38 12 Απρ. 2019 / 12:51 (upd)

 Σε Κρίκελλο και Δομνίστα περιόδευσε ο Υπ.δήμαρχος Καρπενησίου Δημήτρης Γκορόγιας

Η Λαϊκή Συσπείρωση Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Κώστα Μπασδέκη ανακοινώνει το ψηφοδέλτιο του Νομού Ευρυτανίας που αποτελείται από πρωτοπόρους αγωνιστές και αγωνίστριες:

1.      Αθανασιάδου Ελένη, απόφοιτος του Τμήματος ΔΕΟΠΣ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Επικουρική εργαζόμενη στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Ευρυτανίας. Παντρεμένη με δύο παιδιά.

2.     Γιαννιώτη Πόπη, δικηγόρος. Παντρεμένη με ένα γιο.

3.   Γιαννούλης Γιάννης, αγρότης. Μέλος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του νεοσύστατου Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αγράφων.

4.      Πάζιος Κώστας, δικηγόρος.

5.      Χρηστίδης Δημήτρης, αυτοαπασχολούμενος κτηνίατρος. Μέλος της ΔΕ του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου.

 Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης της Λαϊκής Συσπείρωσης, Κώστας Μπασδέκης, θα περιοδεύσει στο Καρπενήσι την Τρίτη 16 Απριλίου. Το πρόγραμμα της περιοδείας θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

 Συνεχίζεται η δραστηριότητα της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Καρπενησίου, ενόψει των τοπικών εκλογών. Στα πλαίσια αυτά, κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον Δημήτρη Γκορόγια, υποψήφιο Δήμαρχο, περιόδευσε την Τρίτη 10 Απρίλη σε Κρίκελλο και Δομνίστα.Οι περιοδείες συνεχίζονται ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και το πλήρες ψηφοδέλτιο των δημοτικών εκλογών.

 Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Καρπενησίου απέκτησε σελίδα στο Facebook. H σελίδα είναι : www.facebook.com/ΛΑΙΚΗ-Συσπειρωση-Δημου-Καρπενησιου-653532518436765/.Παράλληλα λειτουργεί και το blog της Λαϊκής Συσπείρωσης: http://laikisyspirwsi.blogspot.com/

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Σχετικά Άρθρα