Λ.Τσιτσάνης:"Προκλητικό".. το έργο της Περιφέρειας αυτά τα τρία χρόνια στην Ευρυτανία

14 Σεπ. 2017 / 12:40 14 Σεπ. 2017 / 01:36 (upd)

"Μικρός Νομός .. μεγάλες πιστώσεις" -"Αυτό συμβαίνει για ένα και μόνο λόγο που είναι ο Περιφερειάρχης Κ. Μπακογιάννης και η αγάπη του για την ιδιαίτερη πατρίδα, την Ευρυτανία"  -"Αρκετά αυτά που πρέπει να γίνουν μέχρι το τέλος της θητείας"

-"Ευχαριστημένος από τη συμβολή μου για όσα έγιναν, δεν είμαι ευχαριστημένος για όσα ήθελα να γίνουν "...

Ευχαριστημένος τόσο για τα πεπραγμένα της Περιφερειακής αρχής αυτά τα τρία χρόνια στο νομό όσο και για την δικιά του συμβολή στα όσα έγιναν ,δηλώνει ο Περιφερειακός σύμβουλος Ευρυτανίας Λάμπρος Τσιτσάνης στο "VP" απαντώντας στις ερωτήσεις μας σε σχέση με τα πεπραγμένα της Περιφερειακής αρχής αυτά τα 3 χρόνια στην Ευρυτανία καθώς και για την στάση του στις επόμενες εκλογές.

Ο κ.Τσιτσάνης στο σύντομο σχόλιό του,εύχεται σε μαθητές-γονείς και εκπαιδευτικούς για την νέα σχολική χρονιά, αναφέρεται στο έργο της Περιφέρειας κάνοντας λόγο για "προκλητική" στάση σε σχέση με άλλες Περιφερειακές ενότητες αφού ένας τόσο μικρός νομός έχει μεγάλες πιστώσεις,τονίζει ότι όλα αυτά οφείλονται στον Κώστα Μπακογιάννη,ενώ σε ερώτησή μας για τον αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις επόμενες εκλογές αναφέρει ότι .."είναι πολύ νωρίς".

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Περιφερειακός Σύμβουλος παρακάτω..

"Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς να ευχηθώ στους μαθητές όλων των βαθμίδων καλή και δημιουργική χρονιά στους εκπαιδευτικούς δύναμη και ''γερό στομάχι'' και στους Γονείς υπομονή. Ασφαλώς το τρίπτυχο μαθητής-εκπαιδευτικός-Γονιός έγκειται στο σεβασμό στη συνεργασία και στην εμπιστοσύνη.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε σχέση με το προεκλογικό της πρόγραμμα, τόσο στο σύνολό της όσο και για την Ευρυτανία έκανε περισσότερα από ότι είχε δεσμευτεί. Έχουμε μπροστά μας ακόμη μια διετία η οποία θα είναι για την Ευρυτανία πολύ περισσότερο δημιουργική και αξιοποιήσιμη στο μέγιστο βαθμό. Τολμώ να πω ότι σε σχέση με τις άλλες Περιφερειακές Ενότητες είμαστε κατά κάποιο τρόπο προκλητικοί καθώς είμαστε ένας μικρός Νομός που έχει μεγάλες πιστώσεις.Αυτό συμβαίνει ασφαλώς για ένα και μόνο λόγο που είναι ο Περιφερειάρχης Κ. Μπακογιάννης και η αγάπη του για την ιδιαίτερη πατρίδα, την Ευρυτανία. Είναι όμως αρκετά που πρέπει να γίνουν μέχρι το τέλος της θητείας. Άλλα έχουν προγραμματιστεί και άλλα θα προγραμματιστούν, για να είμαστε καθαροί απέναντι στον κόσμο και τη συνείδησή μας.Προσωπικά αν με ρωτάτε αν είμαι ευχαριστημένος για τη μέχρι τώρα θητεία μου σας απαντώ ευθέως ότι είμαι ευχαριστημένος από τη συμβολή μου για όσα έγιναν, δεν είμαι ευχαριστημένος για όσα ήθελα να γίνουν και τούτο διότι δεν εξαρτάται μόνο από την Περιφέρεια αλλά και από άλλους παράγοντες όπως η οικονομική κρίση, η Κεντρική Εξουσία,η γραφειοκρατεία κ.λ.π. που δυσκολεύουν την προσπάθειά μας. Όμως οπλισμένοι όλοι μας με υπομονή, αισιοδοξία, ελπίδα και εμπιστοσύνη του πολίτη προς το κράτος και αντίστροφα και προπαντός συνεργασία όλων των δυνάμεων, που έκανε πράξη ο Περιφερειάρχης θα πετύχουμε τα πάντα.

Για την υποψηφιότητα για τις επόμενες εκλογές κατ' αρχάς είναι πολύ νωρίς και δεν εξαρτάται μόνο από εμένα.Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να ασχοληθούμε με τα καθημερινά προβλήματα και με την επίλυσή τους στο μέγιστο βαθμό και όλα τα υπόλοιπα στον καιρό τους".

8 σχόλια

 • Σύνδεσμος σχολίου ανωνυμος Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017 20:03 δημοσιεύθηκε από ανωνυμος

  Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος ...

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου ΑΓΡΑΦΑ Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017 19:47 δημοσιεύθηκε από ΑΓΡΑΦΑ

  ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΣΥΝΕΠΗΣ ΣΕ ΟΤΙ ΤΑΞΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ .ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ .ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΑΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ.ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΑΝΤΑΡΑ.ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Κ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,Κ ΤΣΙΤΣΑΝΗ,Κ ΤΑΣΙΕ

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Αγρότης Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017 19:33 δημοσιεύθηκε από Αγρότης

  Για πιο έργο μιλάτε κ.Τσιτσάνη στην Δυτική Ευρυτανία.Ακόμα περιμένουμε την γέφυρα στην Τέμπλας,τις εργασίες στο γεφύρι του Μανώλη ,τις μελέτες για αξιοποίηση της Λίμνης Κρεμαστών κ.α Μήπως τους καθαρισμούς δρόμων το θεωρείτε ως σημαντικό έργο για ανάπτυξη.Δεν πειράζει για εσάς και τον Μπακογιάννη εκλογές έρχονται.Εμείς που σας βγάλαμε εμείς όλοι μαζί θα ψηφίσουμε Γκλέτσο.

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου μακης Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017 18:34 δημοσιεύθηκε από μακης

  αν δεν ηταν ο μπακογιαννακος και οι δυο που αναφερεται θα ηταν αφανισμενοι.θα τρελαθουμε τελειως

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου KΩΣΤΑΣ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟ Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017 18:07 δημοσιεύθηκε από KΩΣΤΑΣ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟ

  ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ.ΤΟΝ ΤΣΙΤΣΑΝΗ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ.ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΥΡΙΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.ΤΟΝ ΤΑΣΙΟ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ;ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ;

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Νικόλας Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017 17:48 δημοσιεύθηκε από Νικόλας

  Θα συμφωνήσω με τον ΜΠΑΜΠΗΣ για το ότι ο κ.Τσιτσάνης ενδιαφέρεται για Άγραφα αλλα δυστυχώς δεν έχει την δύναμη να πάει κόντρα σε αυτό που ονοματίζουμε πολλές φορές στην Ευρυτανία ως "λόμπι του Καρπενησίου".Ήδη το βλέπουμε στην Ευρυτανική πρωτευουσα το "καπέλωμα" απο τον Τασιό και τον συνεχή παροπλισμό του. Αξιέπαινη όμως η προσπάθεια του.Σίγουρα θα ήταν χρήσιμος και απο άλλη θέση(δημαρχος-Αντιπεριφερειάρχης).Καλό απόγευμα απο Κερασοχώρι

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου ανωνυμος Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017 15:51 δημοσιεύθηκε από ανωνυμος

  Για κλαματα ειστε….

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου ΜΠΑΜΠΗΣ Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017 15:09 δημοσιεύθηκε από ΜΠΑΜΠΗΣ

  ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΔΥΝΑΤΑ ΔΑΣΚΑΛΕ.ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ

  Aναφορά

Προσθήκη σχολίου

H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί.
Το "VimaPoliti.gr θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών. Έτσι, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να μην δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου.
Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του portal

Επικοινωνήστε μαζί μας στο vimapoliti@gmail.com ή απευθείας στην φόρμα επικοινωνίας

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message