Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τρία χρόνια πριν, τέτοιες μέρες..

08 Σεπ. 2017 / 08:28 08 Σεπ. 2017 / 10:36 (upd)

Τρία ολόκληρα χρόνια συμπληρώθηκαν αυτές τις μέρες ,που ανέλαβε επισήμως τα καθήκοντά του ο δήμαρχος Καρπενησίου,ο κ.Νίκος Σουλιώτης παραλαμβάνοντας τα κλειδιά του Δήμου από τον πρώην Δήμαρχο και νυν Περιφερειάρχη κ.Κώστα Μπακογιάννη.

Τότε σε μια πανηγυρική τελετή ορκωμοσίας στο συνεδριακό κέντρο μετά και το συντριπτικό νικηφόρο ποσοστό του Μάιου (60,5% απο την πρώτη Κυριακή),ο νέος δήμαρχος ευχαρίστησε για την συνεργασία τον Μπακογιάννη ενώ τόνισε πως το .."Το έργο συνεχίζεται".Ο ίδιος ο Περιφερειάρχης τότε ανέφερε στην νέα δημοτική ομάδα ότι ..."ειστε καταδικασμένοι να πετύχετε" και ότι θα είναι .."αρωγός για τον τόπο"...

Και οι δύο κράτησαν τον λόγο τους.Ο μεν Σουλιώτης σε μια κατά πολλούς θετική πορεία μέχρι στιγμής συνέχισε το έργο που είχε στρωμένο ο Μπακογιάννης ,βάζοντας και την δικιά του ..πινελιά ειδικά στο νευραλγικό κομμάτι της καθημερινότητας του δημότη .Ο δε Περιφερειάρχης είναι αυτα τα τρία χρόνια αρωγός βοηθώντας τόσο την δημοτική ομάδα με τεχνογνωσία όσο και με σημαντικά περιφερειακά κονδύλια .

Εκεί που υστερεί η ομάδα Σουλιώτη, και θα μπορούσε να το αλλάξει, είναι κυρίως η θέληση για οριστική ρήξη με παλιές και φθαρμένες αντιλήψεις όπου με εξωστρέφεια και  βλέμμα στραμμένο στις επόμενες γενιές να συνεχίσει με διάθεση για ειλικρινή διάλογο, επικοινωνία και εποικοδομητική συνεργασία με τους πολίτες. Οι ίδιοι άλλωστε θα κρίνουν το έργο του σε δύο χρόνια.

 Αναπολώντας τέτοιες μέρες ,αίσθηση είχε προκαλέσει τότε η δήλωση του επικεφαλή της αντιπολίτευσης κ.Γιάννη Σταμάτη που καυστικά σχολίασε την τελετή ορκομωσίας κάνοντας λόγο για υποκρισία.."Βαθιά συγκινημένος απο την παράσταση της ορκομωσίας της νεας δημοτικής αρχής μένω άφωνος απο το μέγεθος της υποκρισίας.Και των πάνω και των κάτω" ..

Σχετικά Άρθρα